Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Tillbehör

Allt för den perfekta spaupplevelsen

Spabad i världsklass

Våra spabad är designade för nordiska väderförhållanden och erbjuder marknadens högsta standard. Arctic Spas står för avancerad teknik och möjlighet till skräddarsydda val. Vi är experter på våra produkter och har stort fokus på att hjälpa dig som kund att hitta just det spabad som uppfyller dina önskemål.

Vid beställning: Skicka ett meddelande på önskade produkter via vårt kontaktformulär eller mejla dem till oss på info@premaspabad.se. När beställningen är mottagen packar och skickar vi dina varor. Kom ihåg att uppge leveransadress samt telefonnummer för avisering av ditt paket. Vid köp av filter/kem till ett värde över 3000 kr bjuder vi på fraktkostnaden till servicepoint utlämningsställe inom Sverige.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm