Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Om oss

Spabad av högsta kvalitet och standard

Välkommen till PremaSpabad

PremaSpabad är ett familjeföretag som grundades år 1985 med filosofin att erbjuda kunderna spabad för utomhusbruk av högsta standard och kvalitet. Sedan år 1994 tillverkas våra spabad av det kanadensiska företaget Arctic Spas och konstrueras för att klara nordens hårda väderförhållanden.

Med avancerad teknologi, välutvecklade konstruktionsmetoder och innovativ design ligger vi i framkant av en högkvalitativ bransch. För att garantera att våra kunder alltid erbjuds högsta standard strävar vi ständigt efter värdefull kunskap att applicera på vår produktutveckling.

PremaSpabad har idag tre butiker i Sverige. Företaget etablerade sig först i Lysekil 2004 och öppnade år 2014 ytterligare en butik i Helsingborg i syfte att möta den växande efterfrågan på utebad. Under slutet av 2016 fick vi möjlighet att expandera till Stockholm där vi även byggde en stor utställningshall som invigdes våren 2017.

För oss på PremaSpabad är du som kund vår högsta prioritet och vårt mål är att hitta det perfekta spabadet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda spabadsval utifrån dina behov och önskemål och finns alltid tillgängliga att besvara frågor och funderingar kring ditt spabad.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm