Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

MyWater Spa Water Cleaner - 100% Klorfritt

MyWater -Spa Water Cleaner är en 100% klorfri vattenrengörnings produkt för spabadet, badtunnor och små pooler. Inga andra kemikalier eller rengöringsprodukter behövs för att produkten skall fungera. Den lämnar inga dofter eller rester i badvattnet utan håller vattnet rent och kristallklart! Du slipper att mäta och testa badvattnets sanitetsvärde varje vecka. Produkten MyWater är tillverkad och utvecklad i Finland.

MyWater Spa Water Cleaner fungerar i spabad, jacuzzi, badtunna eller i små pooler med en vattenvolym mellan 700 till 2000 liter. Du tillsätter endast de två vätskorna (A och B), som du blandar i den medföljande behållaren (C) och häller sedan i badvattnet. Vänta cirka 60 minuter. (Tiden man behöver vänta på att den gulaktiga färgen i vattnet försvinner beror sig på mängden föroreningar i vattnet.) När vattnet är klart i färgen är processen färdig och badet redo att användas. Kan inte bli enklare!

Tillsätt endast 1 gång i veckan och med en veckodosering räcker en förpackning i cirka 5 månader. Det optimala valet med hänsyn till effektivitet, pris och användning.

1490 kr
Arctic Spas
Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm