Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Arctic Churchill

Spabad med vattenfall

Beskrivning

Churchill erbjuder ett gästvänligt designkoncept med sittplatser på flera nivåer för upp till 8 personer. En stor fotbrunn och rymliga säten ger avslappning och terapeutisk behandling för hela familjens behov. Reglage och filtrering av toppkvalitet ger enkel vattenskötsel. Ett vackert vattenfall kompletterar detta fantastiska utespa.

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Specifikation Churchill 45

Sittplatser
7-8 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 753 liter

Vattenjets
45 st roterande jets

Antal pumpar
2 st 4 Hk

Värmare
4 kW

Specifikation Churchill 25

Sittplatser
7-8 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 753 liter

Vattenjets
25 st roterande jets

Antal pumpar
1 st 4 Hk

Värmare
4 kW

Utrustning
Standard

 • Roterande massagemunstycken

  Pulse lagerlösa massagemunstycken med gängor

  Arctic Spas patenterade roterande lagerfria Pulse massagemunstycken ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage.

  Fantastiska massagemunstycken ger fantastisk terapi
  Arctic Spas använder titan då det är motståndskraftigt och hållbart. De roterande massagemunstyckena som har ett oscillerande rörelsemönster ger en varierad massage upplevelse beroende på dess placering. Olika storlekar av massagemunstycken varvas för att behagligt knåda musklerna för att ge en skön massage likt en behandling hos en massör.

  Vår munstycken har inga kullager rasslar eller som fastnar, så din personliga massör tar aldrig en dag ledigt.

  Se filmen om Roterande massagemunstycken

 • Självbärande skrov

  Garanterat att hålla en livslängd

  Kärnan i Arctic Spa designen är vårt skrov och det är unikt formgivet för att kunna hantera denna uppgift.

  Med flera lager av handrullad glasfiber tillhandahåller Arctic Spa marknadens starkaste skrov. Vi använder oss av fler lager glasfiber än någon annan i branschen, inga kostnadssparande genvägar är tillåtna, inget byggskum eller någon annan form av stöttning används.

  Resultatet är en perfekt mix av styrka och noggrannhet – och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Är det dyrare och mer arbetskrävande att bygga spabad på detta sätt? Absolut, men vi menar att detta är det bästa sättet, och det är viktigt för oss.

 • Vattenpumpar

  Bättre konstruktion betyder bättre prestation

  Arctic Spas levereras som standard med våra exklusiva och europeiskt designade och tillverkade pumpar. Pumparna som även säljs separat och har en helt sluten form kyls ner externt är IP skyddade med graden 1Px5. Inom branschen betyder det den högsta motståndskraften mot fukt samt mot partikelintrång, vilket innebär de mest slitstarka motorer som finns tillgängliga på marknaden. Inte bara är våra pumpar konstruerade för att arbeta i en varm miljö, de är skyddade mot extrem värme. Alla pumpar är placerade ovanpå vibrationsisolerade gummifästen och naturligtvis inuti vår FreeHeat®-isolerade kabinett vilket försäkrar en tyst, problemfri drift år efter år.

  Genom att kombinera kraften och effektiviteten i pumparna, flödet genom vår betydande Reflex Torsion slangar samt vår PulseTM-massagemunstycken, levererar Arctic Spas spabad en massageupplevelse som inte går att finna någon annanstans.

  Se filmen om Vattenpumpar

 • Total åtkomst

  Det är självklart för oss att man ska kunna lägga till önskvärda spabadskomponenter i framtiden

  Alla bad från Arctic Spas kommer som standard med avtagbara isolerade luckor på badets alla sidor. Denna Total Access ger dig möjligheten att enkelt komma åt badets alla komponenter och även möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden.

  Se filmen om Total åtkomst

 • Unik filtrering

  Fantastiskt Spavatten Med Minimalt Arbete

  Arctic Spas fortsätter att förfina vårt patenterade filtreringssystem samt utveckla nya idéer för rening. Vårt mål har alltid har varit att hålla ditt spavatten så säkert och rent som möjligt på ett så enkelt sätt som är möjligt för dig som ägare. På grund av varierande skillnader i användning (badbelastning), vattenkvalitet och andra parametrar, insåg vi att vi behövde ge spaägaren mer valfrihet. Med goda råd från en auktoriserad Arctic Spas ®-återförsäljare, får du många tekniska alternativ för hur du kan anpassa filtrering och rening.

  Aktiv Skimfiltrering med olika kombinationer av filtermedia.

  Varje filterkammare har vår Aktiva Skim Filtrations-mekanism, som ständigt anpassar sig till den förändrade vattennivån i ditt spabad och därmed upprätthåller en kraftfull ytskimmning.

  Med Aktiv Skim Filtration dras föroreningar vid ytan ner i filtret oavsett vattennivå, till skillnad från vanliga system. Dessutom fångar mekanismen större partiklar i en integrerad korg som gör att de inte släpps tillbaka ut i badvattnet.

  Silver Sentinel Filter
  Dessa filter fångar partiklar i filtermedia (uppemot 84 kvadrat meter i varje filter) Silver Sentinel filtret håller den högsta nivån av filtrering, och är åtkomlig och återvinningsbar. Alla Silver Sentinel filter eliminerar behovet av många rengöringsmedel och kemikalier, de filtrerar även ner till en partikelstorlek på 1 micron.

  Filterpåse av Microfiber
  Dessa enkla men effektiva filter kan användas för att snabbt rensa ditt badvatten efter perioder av hög användning eller lågt underhåll. De kan sköljas och återanvändas, och är mycket prisvärda. Alltid bra att ha ett par hemma om du snabbt behöver rengöra ditt spabad.

  Mer kontroll = Renare vatten
  Alla Arctic Spas® levereras som standard med ett justerbart filtersystem som använder sig av låg hastighet på pump 1 för att hantera filtreringen. Detta system kan programmeras att köras från 1 till 24 timmar.

  Se filmen om Unik filtrering

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Kabinett i cederträ

  Ett kabinett konstruerat för att hålla

  Skönhet, styrka och tillgänglighet är inbyggt i varje kabinett från Arctic Spas. Vi bygger varje kabinett med Kanadensisk röd ceder av möbelkvalitet. Den här produkten är enastående lämplig för vårt syfte och har en anmärkningsvärd förmåga att klara ett brett intervall av temperaturer och fuktighetsgrader. Cedern är dessutom motståndskraftig mot skadedjur.

  I vår design är hörnen avrundade med not och spontteknik och vertikala ceder relingslister i topp och botten. Våra kabinetts stabilitet är ojämförbar. Ingen sviktning, skiftning eller förskjutning uppstår. Alla kabinett levereras med upp till åtta insatta åtkomstluckor, två på varje sida, som ger enkel service och gör det lätt att uppgradera varje del av spabadet. Kabinettets finish består av flera lager av en särskild, skyddande träbehandling.

  Se filmen om Kabinett i cederträ

 • Free Heat isoleringssystem

  Standard för alla Arctic Spas är isolerade borttagbara paneler på alla sidor av spabaden. Vår isoleringsdesign med formgjutna serviceluckor behåller värmen och använder spillvärmen från motorerna för att värma upp badvattnet. Ta av en panel, utför servicen, och sätt tillbaka panelen. Total Access ger dig också möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Montera massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden.

  För att kunna kontrollera denna förhöjda kapacitet att ta tillvara på överflödig värme har vi möjliggjort för våra spabad att ta in data kring intern kabinettemperaturen samt aktivera det innovativa systemet RossExhaust, vilket balanserar kabinetttemperaturen när behovet finns.

  Isoleringsprincipen för våra spabad är samma som för hus. Bilden av Hus A nedan illustrerar den bästa metoden för maximal effekt och förebyggande av värmeförluster.

  Se filmen om Free Heat isoleringssystem

  Arctic Spas – Självbärande Skrov
  Som grund för Arctic Spas ingenjörskonst ligger helt enkelt marknadens starkaste kort. Vårt självbärande skrov som tillåter Arctic Spa att isolera enligt husprincipen. Flera lager av handrullad glasfiber göra att Arctic Spa har marknadens starkaste skrov. Det är en perfekt mix av styrka och noggrannhet och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Heatlock - Superior Arctic Isolering
  Ditt hus har isolerade ytterväggar, golv och tak, allt av värde stoppar ni innanför detta isolerade hölje. Arctic Spas Heatlock isolerings system är vårt hus. Taket, är vårt Castcore Mylovac, locket håller värmen inne. Kabinettväggar, undersidans kant och golv är kraftigt tätade med polyuretanskum. Grunden och golvet, Forever Floor gjort för att vara både tätt, starkt och skyddar mot skadedjur.

  Sant frysskydd
  Vår världsberömda Arctic Insulation hindrar kabinetten från att frysa under ett strömavbrott eller vid liknande situation. Utan någon isolering mellan vattnet och kabinettet kan värmeenergi ledas åt båda håll. I våra tester går det minst 7 dagar i minus 20 grader innan fryspunkt i badet nås.

 • Massageeffekt

  Bättre yta, färre problem

  Arctic Spa är först på marknaden med Reflex Torsion-slang i alla spabad. Denna specialdesignade slang monteras över styv PVC, någonting som ger en större klisteryta och bättre vattenflöde samt eliminerar läckor i slangkopplingar som orsakas av slangens rörelse. Vattnet i slangarna kan vara tungt och den här slangen kan till och med expandera för att klara påfrestningarna från rörkopplingarna.

  Slangen är genomskinlig med en färgkodad tråd av PVC som löper genom den. Detta förenklar felsökning och vattentest av spabaden i fabrik. Slangen absorberar också rörelser som en stötdämpare på en bil.

  Se filmen om Massageeffekt

 • Essential Polarlock

  Locket som skyddar ditt spabad mot väder och vind samt även innesluter värmen och ger det ett vackert utseende.

 • Standard belysning

  En LED-lampa som lyser upp badvattnet.

Tillval

 • Robust bottenplatta Forever Floor

  Att placera ditt spabad har aldrig varit enklare

  Forever Floor är ett glasfibersammansatt golv som är ogenomträngligt för fukt, ohyra och tidens gång. Allt du behöver är en fast och jämn mark, koppla till ström och fyll det med vatten och det är klart för att användas. Enklare än så här kan det inte bli. Skulle du flytta – är det lätt att ta med sitt spabad från Arctic Spas.

  Se filmen om Forever Floor

 • Täcklock

  Världens Finaste Spabads Lock: Castcore Mylovac

  Castcore Mylovac världens tryggaste spabadslock, är robust med ingjutna metallinlägg som gör att det klarar av flera hundra kilos belastning. Du kan känna dig trygg när snön kommer eller klättrande barn. Teknologin att använda en metall/polysäck som vakuumsugs är det enda som komplett håller ute fukt från dina lockinlägg. Vackert inslagna i brunt eller grått konstläder.

  Se filmen om Täcklock

 • Färgalternativ för spabad

  Alla våra nuvarande akrylfärger har Bio-Lok mikrob skydd, vilket innebär att ytan saknar porer vilket skyddar den mot penetrering och tillväxt av mikroorganismer på ytan. Spabad med Bio-Lok är enkla att rengöra, hållbara och innehåller inte kemikalier mot mikrober, pesticider eller liknande tillsatsämnen.

  Arctic Spas vackra akrylfärger Dakota & Kalahari är populära då de för tankarna till naturen och ser likadana ut år efter år. Dessa texturerade ytor ger bättre fäste, du kan känna dig lugnare när det gäller barn eller personer med begränsad rörlighet. Dessa tre ytor används bara till Arctic Spas.

  Platinum Swirl
  Tar marknadens mest populära färg till nästa nivå – lägg till häpnadsväckande utveckling och luxuös marmor för att höja skönheten av en tidlös klassiker. Bada i elegansen av klassisk marmor i den nya Platinum Swirl.

  Espresso
  Espresso kombinerar tre ådror av färg till en virveldesign som påminner om mönster och rörelse som finns i naturen - eller i en kopp med espresso. Detta inbjuder dig att koppla av och njuta av ett varmt, lyxigt ögonblick.

  Odyssey
  Odyssey kombinerar två ådror av färg i en virveldesign, som tyder på natursten och marmormönster som finns i naturen. Påminner om en vandrande bäck genom en ojämn terräng, som ger en känsla av lugn och värme till din spabads upplevelse.

 • Underhållsfria kabinetter

  Vårt nydesignade Klassiska Underhållsfria Kabinett hämtat från vårt redan beprövade cederträ kabinett – vi har återskapat denna vackra och funktionella design i 100% komposit material.

  Solida övre och undre relingslister samt vertikala ytor, allt i HighWood komposit material. HighWood komposit – mycket motståndskraftigt mot väder och vind, gör detta till en verklig underhållsfri exteriör av ditt Arctic Spa.

  Charcoal

  Sabel

 • Essential Salt

  Ett saltvattenssystem med Dödahavssalt för kristallklart vatten och silkeslen hud. Saltet minskar behovet av kemikalier och håller vattnet i ditt spabad rent.

Garanti

 • Arctic Spas Essential Garanti

  Spabadets glasfiberskrov ~ 7 år
  Arctic Spas garanterar spabadets glasfiberskrov till den ursprungliga kunden från det ursprungliga leveransdatumet mot vattenförlust genom strukturellt fel i 7 år.

  Utrustning och ledningsdragning ~ 3 år delar och 1 år arbete
  Arctic Spas garanterar spabadets elektriska komponenter ~ i synnerhet pumpen/pumparna *(vänligen se den detaljerade pumpgarantin nedan), fabriksinstallerade ozonsystem, värmare (inklusive Tru-Guard -värmare) och styrsystem mot felfunktion på grund av defekter i material och tillverkningsprocess under en period av 3 år till den ursprungliga köparen från det ursprungliga leveransdatumet. Innehåller delar som är nödvändiga för att reparera. Arbetet ingår under en period av 1 år.

  Övriga komponenter ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot defekter i tillverkning och material vad gäller säkringar, lampor, insatser för jetmunstycken, dekal för kontrollpanel, kabinettmaterial, filterrör och filterkorgar, handtag och lock till vred, handtag och lock till luftvred, locksklämmor av plast och kromlist och alla andra ej angivna komponenter, under en period på 3 år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar endast delar som krävs för reparation, inte arbete.

  Höljesytan ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar höljsesytan för den ursprungliga kunden mot vattenförlust på grund av materialfel, inklusive sprickor, blåsor, flagning och delaminering, under en period på tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete som krävs för reparationen.

  Standard Täcklock ~ 1 år
  Arctic spas garanterar standard locket för Bear Essentials mot funktionsstörningar på grund av brister i material och utförande i ett år till den ursprungliga ägaren från det ursprungliga leveransdatumet. Innehåller delar som är nödvändiga för att reparera.

  Uppgraderat Mylovac Täcklock ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter vad gäller material och tillverkning hos Mylovac-locket, under en period på tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar som måste repareras. (Normalt slitage inkluderas inte i denna garanti. Vid användning av en lockslyft anses skador på sömmarna vara normalt slitage).

  Essential Ljud ~ 1 år
  Arctic Spas garanterar att det installerade ljudanläggningen mot defekter i tillverkning och material i ett år till den ursprungliga kunden från det ursprungliga leveransdatumet. Inkluderar delar och arbete på plats som behövs för reparation.

  Essential Salt ~ 2 år

  Delar - 1 års arbete

  Arctic Spas garanterar den fabriksinstallerade essential saltsystemet mot defekter i tillverkning och material för två år till den ursprungliga kunden från det ursprungliga leveransdatumet.

  Forever Floor ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot förruttnelse och struktursprickor hos Forever Floor under en period på tre år från ursprungligt leveransdatumet. Inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen. Denna garanti gäller endast om det finns en solid platta i nivå.

  Arctic Spas begränsade garanti erbjuds uteslutande till kunder vars Arctic Spa installerats av en godkänd Arctic Spas-återförsäljare. Detta gäller 3 år från återförsäljarens leveransdatum eller 4 år från ursprunglig tillverkares leveransdatum.

  Detaljerad pumpgaranti
  Pumpen/pumparna garanteras mot material- och komponentfel. Pumpaxelns tätning täcks av garantin. Skada som orsakats av en förbisedd läckande pumptätning täcks inte av garantin. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, lagerfel, felfunktion av ändhylsa, felfunktion hos startbrytare, pumphjulsfel och kondensatorfel. Det är kundens ansvar att rapportera en felaktig pumptätning innan ytterligare skada kan uppstå. Varje felfunktion hos en pumpkomponent som fastställs vara orsakad av defekt material kommer att ersättas enligt denna garanti. Arctic Spas förbehåller sig rätten att ersätta pumpkomponenter istället för att byta ut hela pumpenheten. Vibrationsljud som hör samman med normal pumpdrift utesluts under denna garanti.

  Prestanda
  För att erhålla service i händelse av en defekt eller felfunktion som täcks av denna begränsade garanti, meddela din Arctic Spa-återförsäljare så snart som möjligt och vidta alla rimliga åtgärder för att skydda spabadet från ytterligare skador. Efter bevis av inköp kommer Arctic Spas återförsäljare eller utvalda service-representant att korrigera defekten i enlighet med de villkor och förutsättningar som anges i denna begränsade garanti. Förgodkända krav måste åtgärdas inom 60 dagar efter förgodkännande. Alla existerande anspråk förfaller vid garantins utgång. *Vänligen observera att läckage vid kopplingar anses kunna åtgärdas av användaren och uttryckligen är uteslutna från den begränsade garantin.

  Skador som härrör från läckande kopplingar är uttryckligen uteslutna från den begränsade garantin. Ingen avgift för arbete på plats tas ut från kunden under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum eller sex år från tillverkarens avsändningsdatum, beroende på vilket som infaller först. Särskilt utrustning, ledningsdragning och höljesytor garanteras under den begränsade garantin mot felfunktioner orsakade av material- och tillverkningsfel. Resekostnader är kundens ansvar.

  Din begränsade garanti täcker arbete på plats till ett värde av högst $60 per godkänt garantifall. Service- och/eller resekostnader täcks inom de 30 första dagarna efter köp, upp till ett avstånd på högst 100 km från återförsäljaren eller den utsedda servicefirman. Om Arctic Spas fastställer att reparation av den defekt som täcks av garantin inte är möjlig förbehåller vi oss rätten att istället tillhandahålla ett ersättningsspabad till samma värde som det ursprungliga inköpspriset för det defekta spabadet. Utbyte av spabad genomförs endast efter beslut av Arctic Spas. Rimliga kostnader för bortforslande av det defekta spabadet, samt leverans och installation är kundens ansvar. Transport till närmaste Arctic Spas distributionscentrum betalas under garantiperioden.

  Garantiförutsättningar
  Alla garantier som tillhandahålls i detta dokument utsträcker sig enbart till den ursprunglige kunden som inköpte spabadet, om detta inköptes hos en auktoriserad Arctic spas-återförsäljare och installerades inom gränserna för det land där det ursprungligen köptes. Alla garantier i detta dokument upphör vid överföring av ägarskap för spabadet från den ursprunglige kunden. Denna garanti gäller enbart inom det serviceområde där spabadet ursprungligen installerades. Din begränsade garanti inkluderar inte resesträckor för reparationssyften eller transportkostnader för din av tillverkaren godkända återförsäljare eller servicefirmor. Alla händelser som täcks av den begränsade garantin i detta dokument måste åtgärdas av en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Arctic Spas.

  Garantin inkluderar inte reparationskostnader för en ej av tillverkaren godkänd firma. För att erhålla service, måste kunden kontakta den av tillverkaren godkända återförsäljaren i sin region. I det fall ett spabad eller en komponent av detta måste återsändas till Arctic Spas distributionscentrum är alla transportkostnader kundens ansvar. I alla förekommande fall har Arctic Spas exklusivt ansvar för att bestämma orsak och typ av felfunktion hos spabadet och Arctic Spas beslut gällande detta skall vara slutgiltigt.

  Undantag
  Alla följande garantier är ogiltiga om spabadet har utsatts för ändringar (inklusive eftermarknadstillbehör), felanvändning eller missbruk eller någon reparation av spabadet har utförts av någon annan än en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Arctic Spas. Ändringar inkluderar, men är inte begränsade till, byte av komponenter, ersättning av komponenter eller tillägg av komponenter utan skriftligt godkännande från Arctic Spas.

  Felanvändning inkluderar vårdslös hantering av spabadet, skador orsakade av felaktig och/eller icke-godkänd elektrisk ledningsdragning, att inte driva spabadet i enlighet med de anvisningar som innehålls i ägarens handbok som medföljer spabadet, inklusive felaktiga uppstartsprocedurer eller torrupphettning av spabadet, all användning av spabadet eller någon av dess komponenter i en tillämpning för vilken den inte är avsedd, och skador orsakade av felaktig kemisk balans (inklusive alla skador på spabadskomponenter orsakade av kalkavlagringar på grund av dålig vattentenkemi), is i spabadet, överhettning av spabadet eller spavattnet, skador på spabadets yta genom att oupplöst desinfektionsmedel tillåtits ligga på ytan eller om spabadet har använts i kommersiellt syfte.

  Lock för spabad är inte garanterade mot kemiska brännskador eller missfärgningar. Lock för spabad är inte garanterade mot vattenabsorption eller skador som härrör från vattenabsorption. Inga skador som på något sätt härrör från felaktig hantering av locket för spabadet täcks av garantin. Skador som orsakats genom förflyttning av spabadet eller felaktig installation (inklusive otillräckligt förberedd eller ojämn mark) anses som missbruk och alla skador avseende material eller tillverkning av spabadets kabinett och golvet under transport eller hantering är uttryckligen uteslutna från denna begränsade garanti.

  Arctic Spas är inte ansvariga för problem med elbolag eller felaktiga elektriska installationer, skador och/eller dålig funktion på grund av hög eller låg spänning utanför driftparametrarna. Arctic Spas är inte ansvariga för programvaru- och produktuppgraderingar under spabadets livslängd.

  Arctic Spas undantar uttryckligen allt av följande från att täckas av garantin: Naturhändelser som innefattar, men inte är begränsade till skador, härrörande från åskväder, översvämning, frysning, brand och andra naturhändelser. Alla spabad som används kommersiellt. Alla felfunktioner som orsakats av felaktig användning av locket eller skador på spabadets yta genom att spabadet lämnats utomhus utan att spabadslocket var på plats. Den värme som skapas genom att spabadet lämnas i direkt UV-strålning utan lock kan orsaka problem gällande ytans akrylmaterial och kan också leda till att plastdelar deformeras, att vissa kopplingar läcker eller slutar fungera. Dessa händelser täcks inte av garantin. Spabadets lock måste vara på plats när spabadet inte används.

  Repor eller mikro-sprickor i spabadets hölje, vilka rapporteras dagen efter installationen, täcks inte av garantin. Mikro-sprickor definieras som ett område med små, glänsande linjer som syns i ytan på vissa termoplastiska material. Detta fenomen kan uppstå i många olika typer av plastmaterial, även om det är sällsynt. Ytorna av värmeformade akryl spabad är inte immuna mot denna möjlighet.

  Skador orsakade av ej godkända desinfektionsmedel, som triklor, syror, kalciumhypoklorit, natriumhypoklorit, peroxider, alla desinfektionskemikalier som kan förbli oupplösta på spabadets yta undantas. Alla hygiensystem eller kemikalier som används I ditt spabad måste vara godkända av Arctic Spas, eller din garanti är ogiltig. Du hittar en lista på godkända system och kemikalier på arcticspas.com. Installation av ej tillverkargodkända saltsystem gör garantin ogiltig vad gäller pumptätningar, metalldelar, jetmunstycken etc.

  Skada orsakad av någon/några enheter som fästs vid eller installerats I spabadet, inklusive, men inte begränsat till, paviljonger, locklyftar och cederträtillbehör, tillval eller extra komponenter som inte är fabriksinstallerade täcks inte under denna garanti. Skador eller fel orsakade av felaktig förberedning för vinterförvaring täcks inte under denna garanti. Skador på kuddar som rapporteras efter leveransdagen täcks inte av denna garanti. Kuddar måste avlägsnas från spabadet när det inte används. Inga skador som på något sätt härrör från användning av anordningar för att ta bort locket täcks av garantin.

  Friskrivningsklausuler
  Arctic Spas är inte ansvariga för förlust av spabadets användning eller andra tillfälliga eller påföljande kostnader - vilket kan inkludera men inte är begränsat till - utlägg eller skador härrörande från borttagande av ett permanent soldäck, solrum, paviljong eller annan kundanpassad anordning, krankostnader i samband med borttagning av spabadet för service eller utbyte. Arctic Spas är inte ansvariga för kostnader härrörande från vatten, filterkassetter eller kemiska förluster. Under inga omständigheter skall Arctic Spas eller någon av dess representanter vara ansvariga för någon personskada eller skada på någon egendom, även om skadan härrör från spabadet. Arctic Spas garantier är begränsade till en maximal penningsumma som erhållits av Arctic Spas i samband med försäljning av spabadet.

  Alla garantier
  Garantierna som innehålls i detta dokument är alla de garantier som Arctic Spas tillhandahåller för kunden och till den utsträckning som tillåts av lagen. Garantiregistrering (inom 30 dagar efter leverans) är kundens ansvar och är en förutsättning för garantins giltighet. Denna garanti erbjuds som en extra förmån och påverkar inte dina lagenliga rättigheter. Alla garantier i detta dokument kräver att ett garantikrav framställs till Arctic Spas inom tio dagar från den tidpunkt då defekten upptäcktes och måste åtföljas av den ursprungliga kundens kvitto som bekräftar inköp av spabadet, och som visar inköpsdatum. Alla garantikrav måste framställas inom garantiperioden. Om sådan framställan och information inte tillhandahålls är alla garantier i detta dokument ogiltiga.

  Arctic Spas förbehåller sig rätten att reparera eller byta ut komponenter eller material efter eget val. I visa fall kan fotografier krävas för korrekt utvärdering innan det avgörs om garantin är giltig. I det fall en kund inte kan erhålla vare sig delar eller tillfredsställande service från en av tillverkaren godkänd auktoriserad återförsäljare av Arctic Spas, skall omedelbart meddelande inges till serviceavdelningen hos den representant där spabadet köptes och till Arctic Spas.

  Arctic Spas utesluter uttryckligen från garantin sprickor, blekning eller deformering av cederträkabinetten efter leveransdagen. Alla skador härrörande från hantering av cederträkabinetten utesluts uttryckligen från denna garanti. Denna garanti täcker inte arbete för WIFI-/Bluetooth-anslutningshjälp/-problem, initierings- och anslutningshjälp/-problem för OnSpa-appen från en smarttelefon, eller hjälp med faktisk anslutning av någon av dessa enheter.

Rekommenderade tillbehör

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm