Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Arctic Tundra

Optimal komfort

Beskrivning

Tundra är Sveriges mest sålda spabad. Fyra hörnstolar med otroligt skön formgivning där du verkligen kan sitta ner och med lätthet sträcka ut benen. Du justerar lätt höjden på nackstödet för optimal komfort. Det finns ytterligare tre säten för avsvalkning eller till barnen. Tundra inbjuder även till lek då den för tankarna till en mindre pool. Den kraftfulla monsunmassagejet:en ger en fantastisk fotmassage. Sätt dig ner och låt den massera hela kroppen uppifrån och ner.

Se filmen om Arctic Tundra

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Specifikation Epic

Sittplatser
7 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 700 liter

Vattenjets
58 roterande jets, 2 st nackjets + 1 st monsunjet

Antal pumpar
5 st 4 Hk

Värmare
7,2 kW

Specifikation Legend

Sittplatser
7 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 700 liter

Vattenjets
42 roterande jets, 2 st nackjets + 1 st monsunjet

Antal pumpar
3 st 4 Hk

Värmare
7,2 kW

Specifikation Signature

Sittplatser
7 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 700 liter

Vattenjets
27 roterande jets, 2 st nackjets + 1 monsunjet

Antal pumpar
2 st 4 Hk

Värmare
7,2 kW

Utrustning
Standard

 • Total åtkomst

  Det är självklart för oss att man ska kunna lägga till önskvärda spabadskomponenter i framtiden

  Total Access ger dig möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Tycker du om att förnya din miljö ibland? Vi kan förändra ditt bad med massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden. Total Access ger dig även full åtkomst vid kontroll av ditt spa eller vid service.

  Se filmen om Total åtkomst

 • Free Heat isoleringsstystem

  Standard för alla Arctic Spas är isolerade borttagbara paneler på alla sidor av spabaden. Vår isolerings design med formgjutna serviceluckor behåller värmen och använder spillvärmen från motorerna för att värma upp badvattnet. Ta av en panel, utför servicen, och sätt tillbaks panelen. Total Access ger dig också möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Montera massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden.

  För att kunna kontrollera denna förhöjda kapacitet att ta tillvara på överflödig värme har vi möjliggjort för våra spabad att ta in data kring intern kabinettemperatur samt aktivera det innovativa systemet RossExhaust, vilket balanserar kabinett temperaturen när behovet finns.

  Isolerings principen för våra spabad är den samma som för hus. Bilden av Hus A nedan illustrerar den bästa metoden för maximal effekt och förebyggande av värmeförluster.

  Se filmen om Free Heat isoleringssystem

  Arctic Spas – Självbärande Skrov
  Som grund för Arctic Spas ingenjörskonst ligger helt enkelt marknadens starkaste kort. Vårt självbärande skrov som tillåter Arctic Spa att isolera enligt husprincipen. Flera lager av handrullad glasfiber göra att Arctic Spa har marknadens starkaste skrov. Det är en perfekt mix av styrka och noggrannhet och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Heatlock - Superior Arctic Isolering
  Ditt hus har isolerade ytterväggar, golv och tak, allt av värde stoppar ni innanför detta isolerade hölje. Arctic Spas Heatlock isolerings system design är vårt hus, taket, Castcore Mylovac locket håller värmen inne, kabinettväggar, undersidans kant och golv är kraftigt tätade med polyretanskum. Grunden och golvet, Forever Floor gjort för att vara både tätt, starkt och skyddar mot skadedjur.

  Sant frysskydd
  Vår världsberömda Arctic Insulation hindrar kabinetten från att frysa under ett strömavbrott eller vid liknande situation. Utan någon isolering mellan vattnet och kabinettet kan värmeenergi ledas åt båda håll. I våra tester går det minst 7 dagar i minus 20 grader innan fryspunkt i badet nås.

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Kabinett i cederträ

  En kabinett konstruerad för att hålla

  Skönhet, styrka och tillgänglighet är inbyggt i varje kabinett från Arctic Spas. Vi bygger varje kabinett med Kanadensisk röd ceder av möbelkvalitet. Den här produkten är enastående lämplig för vårt syfte och har en anmärkningsvärd förmåga att klara ett brett intervall av temperaturer och fuktighetsgrader, och är dessutom motståndskraftig mot skadedjur.

  I vår design är hörnen avrundade med not och spontteknik och vertikala ceder relingslister i topp och botten. Våra kabinetts stabilitet är ojämförbar. Ingen sviktning, skiftning eller förskjutning uppstår. Alla kabinett levereras med upp till åtta insatta åtkomstluckor, två på varje sida, som ger enkel service och gör det lätt att uppgradera varje del av spabadet. Kabinettets finish består av flera lager av en särskild, skyddande träbehandling.

  Se filmen om Kabinett i cederträ

 • Unik filtrering

  Fantastiskt Spavatten Med Minimalt Arbete

  Arctic Spas fortsätter att förfina vårt patenterade filtreringssystem samt utveckla nya idéer för rening. Vårt mål har alltid har varit att hålla ditt spavatten så säkert och rent som möjligt på ett så enkelt sätt som är möjligt för dig som ägare. På grund av varierande skillnader i användning (badbelastning), vattenkvalitet och andra parametrar, insåg vi att vi behövde ge spaägaren mer valfrihet. Med goda råd från en auktoriserad Arctic Spas ®-återförsäljare, får du många tekniska alternativ för hur du kan anpassa filtrering och rening.

  Arctic Spas är nu utrustade med dubbla filterkammare, vilket kan rymma många kombinationer av filtermedia.

  Silver Sentinel 1 Micron Filter
  Dessa filter fångar partiklar i filtermedia (uppemot 84 kvadrat meter i varje filter) Silver Sentinel filtret håller den högsta nivån av filtrering, och är åtkomlig och återvinningsbar. Alla Silver Sentinel filter eliminerar behovet av många rengöringsmedel och kemikalier.

  Microfiber Rescue Bag
  Dessa enkla men effektiva filter kan användas för att snabbt rensa ditt badvatten efter perioder av hög användning eller lågt underhåll. De kan sköljas och återanvändas, och är mycket prisvärda. Alltid bra att ha ett par hemma om du snabbt behöver rengöra ditt spabad.

  Mer kontroll = Renare vatten
  Alla Arctic Spas® levereras som standard med ett justerbart filtersystem som använder sig av låg hastighet på pump 1för att hantera filtreringen. Detta system kan programmeras att köras från 1 till 24 timmar.

  *Dubbla filterkammare är inte tillgängliga för modellerna Fox och Arctic Essential serien.

  Se filmen om Unik filtrering

 • Vattenpumpar

  Bättre konstruktion betyder bättre prestation

  Arctic Spas levereras som standard med våra exklusiva och europeiskt designade och tillverkade White Water Pumpar. Pumparna som även säljs separat och har en helt sluten form kyls ner externt är IP skyddade med graden 1Px5. Inom branschen betyder det den högsta motståndskraften mot fukt samt mot partikelintrång, vilket innebär de mest slitstarka motorer som finns tillgängliga på marknaden. Inte bara är våra White Water-Pumpar konstruerade för att arbeta i en varm miljö, de är skyddade mot extrem värme. Alla White Water-Pumpar är placerade ovanpå vibrationsisolerade gummifästen och naturligtvis inuti vår FreeHeat®-isolerade kabinett vilket försäkrar en tyst, problemfri drift år efter år.

  Genom att kombinera kraften och effektiviteten i White Water Pumparna, flödet genom vår betydande Reflex Torsion slangar samt vår PulseTM-massagemunstycken, levererar Arctic Spas spabad en massageupplevelse som inte går att finna någon annanstans.

  Se filmen om Vattenpumpar

 • Massageeffekt

  Bättre yta, färre problem

  Arctic Spa är först på marknaden med Reflex Torsion-slang i alla spabad. Denna specialdesignade slang monteras över styv PVC, någonting som ger en större klisteryta och bättre vattenflöde samt eliminerar läckor i slangkopplingar som orsakas av slangens rörelse. Vattnet i slangarna kan vara tungt och den här slangen kan till och med expandera för att klara påfrestningarna från rörkopplingarna.

  Slangen är genomskinlig med en färgkodad tråd av PVC som löper genom den. Detta förenklar felsökning och vattentest av spabaden i fabrik. Slangen absorberar också rörelser som en stötdämpare på en bil.

  Se filmen om Massageeffekt

 • Täcklock

  Världens Finaste Spabads Lock: Castcore Mylovac

  Castcore Mylovac världens tryggaste spabadslock, är robust med ingjutna metallinlägg som gör att det klarar av flera hundra kilos belastning, du kan känna dig trygg när snön kommer eller klättrande barn. Teknologi att använda en metall/polysäck som vakuumsugs är den enda som komplett håller ute fukt från dina lockinlägg. Vackert inslaget i brunt eller grått konstläder.

  Se filmen om Täcklock

 • Självbärande skrov

  Garanterat att hålla en livslängd

  Kärnan i Arctic Spa designen är vårt skrov och det är unikt formgivet för att kunna hantera denna uppgift.

  Med flera lager av handrullad glasfiber tillhandahåller Arctic Spa marknadens starkaste skrov. Vi använder oss av fler lager glasfiber än någon annan i branschen, inga kostnadssparande genvägar är tillåtna, inget byggskum eller någon annan form av stöttning används.

  Resultatet är en perfekt mix av styrka och noggrannhet – och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Är det dyrare och mer arbetskrävande att bygga spabad på detta sätt? Absolut, men vi menar att detta är det bästa sättet, och det är viktigt för oss.

 • Justerbara nackstöd

  Äntligen ett nackstöd för spabad som fungerar

  För att få ett nackstöd som passar varje individuell badare har vi konstruerat den ultimata kudddesignen. Vår nya teleskopiska design kan enkelt justeras i höjd för att perfekt passa varje badares nacklängd. Konstruktionen rör sig även framåt och bakåt med huvudrörelsen samt är formad för att ge nacken maximal komfort. Kuddarna kan enkelt demonteras för rengöring, men du kommer aldrig att hitta dem flytandes i spabadet. Slutligen har vi ersatt det material kuddarna ursprungligen tillverkades av.

  De flesta kuddar tillverkas i polyuretanskum. De absorberar vatten och bryts relativt snabbt ned i en varm spabadsmiljö. Vår nya kudde är tillverkad av ett gummiliknande material som kallas EVA. Det här materialet (används för CROC™-skor) absorberar inte vatten eller bryts ned, till skillnad från PU-skum.

  Se filmen om Justerbara nackstöd

 • Digital kontroll

  Arctic Spas Management System

  Avancerad teknik som är enkel att använda nu och i framtiden. Vårt standard kontrollsystem är pålitligt och erbjuder många möjligheter för uppgraderingar samt användarvänlighet.

  Eco-Pack kontrollsystem, en banbrytande plattform är redo för framtiden med en snabbare processor, förbättrade reläer, en Ethernet-anslutning för tillgång till Internet och enorma uppgraderingsmöjligheter. Med internetanslutning, blir ditt spabad en portal för det vi kan erbjuda – realtidsövervakning, nedladdningsbara uppgraderingar, interaktiv felsökning, handledningar – med mera med mera.

  Se filmen om Digital kontroll

 • Värmare

  Titaniumvärmare

  Fem års garanti.
  Arctic Spas Titaniumvärmare använder den senaste uppvärmningstekniken för att maximera effektivitet och pålitlighet. Värmaren har ett titanelement som förhindrar att mineralavlagringar byggs upp och den är korrosionsbeständig för att klara en tuff miljö.

  Se filmen om Värmare

 • Roterande massagemunstycken

  Pulse lagerlösa massagemunstycken med gängor

  Arctic Spas patenterade roterande lagerfria Pulse massagemunstycken ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage.

  Fantastiska Massagemunstycken Ger Fantastisk Terapi
  Arctic Spas använder titan då det är motståndskraftigt och hållbart. De roterande massagemunstyckena ger en varrierad massage upplevelse beroende på dess placering. Olika storlekar av massagemunstycken varvas för att behagligt knåda musklerna för att ge en skön massage likt en behandling hos en massör. De större baden är även utrustade med en unik monsunjet som levererar kraftfull massage över hela kroppen.

  Se filmen om Roterande massagemunstycken

 • Northern Light

  Arctic Spas Northern Light System är inspirerat av Kanadensiska norrskensnätter. Belysningssystemet har två synkroniserade ljuskällor och erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling.

Tillval

 • Robust bottenplatta Forever Floor

  Att placera ditt spabad har aldrig varit enklare

  Forever Floor är ett glasfibersammansatt golv som är ogenomträngligt för fukt, ohyra och tidens gång. Allt du behöver är en fast och jämn mark, koppla till ström och fyll det med vatten och det är klart för att användas. Enklare än så här kan det inte bli. Skulle du flytta – är det lätt att ta med sitt spabad från Arctic Spas.

  Se filmen om Forever Floor

 • Underhållsfria kabinetter

  Vår ny designade Klassiska Underhållsfria Kabinett hämtad från vår redan beprövade cederträ kabinett – vi har återskapat denna vackra och funktionella design i 100% komposit material.

  Solida övre & undre relingslister & vertikala ytor, allt i HighWood komposit material – mycket motståndskraftigt mot väder och vind, förser detta en sann ”underhållsfri” exteriör till ditt Arctic Spa.

  Charcoal

  Sabel

 • Peak I Ozone reningssystem

  Peak 1

  Rening består av en utbyggd Arctic Spas Peak Ozone System i spabadets inbyggda slangsystem. Under filtrering transporteras vattnet genom ett område där det aktiveras syre, eller ozon, vilket ger enastående rening. Högkoncentrerad ozon skapas i våra Failsafe generatorer, och transporteras sedan in i vattnet.

  Denna process lämnar mindre arbete för rengöringsprodukter.

  Se filmen om Peak I Ozone

 • Peak II Ozone reningssystem

  Allvaret sprider sig kring ozon

  Peak 2 Ozone System erbjuder samma fördelar som Peak 1:s reningssystem men med några extra funktioner. Vi har lagt till en cirkulationspump till systemet för effektivare produktion och kontroll av ozongenerationen från 1-24 timmar. Vi har också fördubblat volymen i blandningskammaren. Bättre blandning och längre kontakttid garanteras för att förbättra resultatet. Peak 2 lägger även till ett sekundärt filtreringssystem som möjliggör 1-24 filtreringsjusteringar och ozonering. Cirkulationspumpen har två funktioner – att ge passiv filtrering upp till 24 timmar per dag, och att möjliggöra flexibilitet för pumpens körningstid. Ändring av körningstiden tillåter användaren att hantera exakt strömförbrukning för att matcha lokala elnät samt användningsmönster.

  • Peak II är enbart tillgängligt för Eco-Pack utrustade Arctic Spabad.
  • Peak II är inte tillgängligt för Fox eller Arctic Essentials.

  Se filmen om Peak II Ozone reningssystem

 • Onzen saltvattensystem

  Kristallklart badvatten. Naturlig saltmixkälla. Enkel vattenvård.

  Saltvattensystemet Onzen är Arctic Spas patenterade system som producerar desinfektionsmedel från naturliga källor i Döda havet genom elektrolys. Produktionen av saltvattensrening har flera fördelar jämfört med traditionella desinfektionsmetoder. För det första skapas desinfektionsmedel, istället för att läggas till systemet och det är även få rörelsekostnader i samband med detta system. Desinfektionen som skapas är av en ren form och är därför relativt fri från rester, vilket resulterar i mycket längre livslängd på vattnet. Resultatet är att badvattnet är mer skonsamt för hud och ögon och har en salthalt motsvarande en mänsklig tår.

  Onzen har många unika funktioner som har övervunnit tidigare utmaningar knutna till saltvattensystem för spabad. Den första är att Onzen har en utbytbar elektrodpatron. Elektrolys är en process som kräver uppoffringar – elektroderna kommer så småningom att försämras och behöver bytas ut. Byte av Onzen titanelektrodpatronen är ett billigt och innebär enkelt underhåll och kräver inte att badet töms. Det andra viktiga inslaget för Onzen är möjligheten att styra systemet antingen från den övre kontrollen, eller via Arctic Spas Smart Phone App. Denna användaranpassning kan användas för att matcha produktion av desinfektion för Onzen systemet till den aktuella eller förväntade badbelastningen.

  Användningen av Onzen saltvattensystem kan avsevärt minska den insats som krävs för att bibehålla klart och säkert badvatten, men vi föreslår även att du lägger till Peak I eller II ozonsystem för att kunna maximera nyttan av Onzen saltvattensystem.

  Se filmen om Onzen saltvattensystem

 • Spa Boy - automatiserad vattentestning

  Spa Boy - automatiserad saltvattenanläggning

  Vill du ha ett enkelt och bra reningssystem med minimal skötsel? Slippa teststickor, slippa manuell tillsats av mängden kemikalier till ditt spabadsvatten, Spa Boy håller vattnet klart, säkert och stabilt med vårt automatiserade system för vattenbehandling! Spa Boy, är ett det revolutionerande framsteget inom spabadsbranchen på många år. Spa Boy känner automatiskt av och bibehåller idealiska förhållanden i spabadsvattnet.

  Den här otroliga tekniken använder sensorer med medicinsk standard för att kontinuerligt analysera nyckelparametrar för rent vatten. Med utgångspunkt från dessa data kan Spa Boy-systemet sedan exakt kontrollera utmatningen från vårt integrerade saltvattensystem och säkerställa att nivåerna av reningsmedel hålls inom det absolut optimala området.

  Om pH-värdet i ditt spabad skulle råka komma något ur balans, varnar Spa Boy badets ägare via displayen, appen och portalen myarcticspa.com så att tillståndet kan korrigeras.
  Kontakta oss så berättar vi mer om denna banbrytande rening, ett måste för spabads ägaren. När du äger ett bad utrustat med Spa Boy vill du aldrig gå tillbaka till de enklare reningssystemen. Man fyller enkelt upp badet med vatten, tillsätter salt efter vattenvolymen, sen tar Spa Boy över efter att ha fått dessa förutsättningar.

  Se filmen om Spa Boy -automatiserad vattentestning

 • Ljudsystem

  Detta går att välja till det nya Eco-Pack som både har Bluetooth och WiFi anslutning till alla Arctic Spas. All musik kan nu spelas i ditt spabad från en Bluetooth-aktiverad enhet såsom en Smartphone – enheten går att användas från din hemmastereo eller genom ett säkert vattentätt fodral så att dina favoriter, dina spellistor och annat innehåll är nåbart inom en armslängd. Om du önskar använda andra enheter för ditt spabad så kan systemet anslutas med en kabel – även den äldre generationens iPod, CD och TV kan därmed anslutas till systemet.

  WetTunes
  Vår WetTunes stereo har uppgraderats rejält, vi har ersatt de befintliga högtalarna med vackra Poly Planar air-rise högtalare. Dessa högtalare ger ett fantastiskt ljud samtidigt som de är hållbara under svåra förhållanden. En annan nyhet i samband med dessa högtalare är en kraftig subwoofer, som ger ett pumpande basljud inifrån FreeHeat kabinettet.

  Aquatremor ljudsystem
  Basen för Aquatremor-stereon är användningen av taktila omvandlare (transducers) snarare än högtalare. Dessa omvandlare är bundna till skrovet och kabinettet och ljudet drivs genom både fasta och flytande ämnen med en otrolig klarhet, vilket transformerar spabadets skrov, kabinett och vatten till en egen högtalare. Eftersom den mänskliga kroppen består främst av vatten passerar ljudvågorna genom dig då du kopplar av i vattnet – så du hör inte bara ljudet, du upplever och känner ljudet, då det omger dig och rör sig genom dig! Varje Arctic Spabads formdesign har nu ett Aquatremor säte för musikälskaren att vara så nära musiken som möjligt. Tillgänglig för Aquatremor finns även vår nedladdningsbara vibro-akustiska massage. Dessa masserande ljudspår använder lågfrekventa toner för att massera olika muskelgrupper. Denna terapi bör upplevas.

  Sonic Massage för Aquatremor
  Ljudvågor har använts för medicinsk terapi i årtionden. Förmågan att överföra ljud genom våra vävnader tillåter specifika frekvenser att inrikta sig på särskilda muskler och mjukdelar, lindra stress och underlätta läkningsprocesser.

  Får ej användas med externa högtalare då enbart omvandlare kan hantera den extremt låga frekvensen.

  Aquatremor Deluxe
  När du kombinerar båda våra ljudanläggningar skapar du det bästa spaljudet du kan få. Kombinationen av högkvalitativa Poly Planar högtalare, förstärkare samt de taktila ljudomvandlarna ger spaanvändaren en omgivande ljudkvalitet som sannerligen är oöverträffad och extravagant.

  Se filmen om Ljudsystem

 • Aromaterapi

  Sprid ro i kropp, sinne & själ

  Dofter kan positivt förändra din sinnesstämning och är en allmänt godkänd metod som naturlig terapi och passar utmärkt som förstärkning under ett terapeutiskt spabad. Varje Arctic Spa som är utrustat med Therapy Air innehåller vår Lasting Scents aromaterapisystem som inför välluktande lukt direkt till spabadet. Våra unika kapslar med aromaterapi frigör doft när de öppnas och kan stängas av när de inte används. Kombinationen av stimulansen från doft samt hydroterapi är kraftfull och lugnande för både kropp och själ.

  Se filmen om Aromaterapi

 • Färgalternativ för spabad

  Arctic Spas vackra akrylfärger Dakota, Kalahari och Ponderosa Pine är populära då de för tankarna till naturen och ser likadana ut år efter år. Dessa texturerade ytor ger bättre fäste, du kan känna dig lugnare när det gäller barn eller personer med begränsad rörlighet. Dessa tre ytor används bara till Arctic Spas.

  Alla våra nuvarande akrylfärger har Bio-Lok mikrob skydd, vilket innebär att ytan saknar porer vilket skyddar den mot penetrering och tillväxt av mikroorganismer på ytan. Spabad med Bio-Lok är enkla att rengöra, hållbara och innehåller inte kemikalier mot mikrober, pesticider eller liknande tillsatsämnen.

  Dakota, Kalahari och Ponderosa Pine
  Dakota, Kalahari och Ponderosa Pine från Aristech är unika på så sätt att de har texturerade ytor. De gömmer inte bara mindre repor mycket bättre än släta ytor, utan ger också bättre fäste – vilket gör att du kan känna dig lugnare när det gäller barn eller personer med begränsad rörlighet. Dessa tre ytor används bara till Arctic Spas®.

  Mediterranean Sunset
  Denna melerade färg påminner om en solnedgång över Medelhavet. Den innehåller både varma och häftiga färgtoner. Oavsett vilket framhävs dessa kombinerade toner av varandra.

  Mayan Copper
  Inspirerad av Mörk Maya Kakao och skatter från en urtida civilisation, skapar Mayan Copper badet en känsla av djup luxuös värme. Känn rikedomen av färgerna som omsluter dig medan du tar ett avslappnande bad.

  Ocean Wave
  En skimrande kombination av havsblå och surfvit, vår Ocean Wave opal marmor färg tar med sig havet till ditt spabad. Bara slut dina ögon och hör vågorna.

  Platinum Swirl
  Tar marknadens mest populära färg till nästa nivå – lägg till häpnadsväckande utveckling och luxuös marmor för att höja skönheten av en tidlös klassiker. Bada i elegansen av klassisk marmor i den nya Platinum Swirl.

  Espresso
  Espresso kombinerar tre ådror av färg till en virveldesign som påminner om mönster och rörelse som finns i naturen - eller i en kopp med espresso. Detta inbjuder dig att koppla av och njuta av ett varmt, lyxigt ögonblick.

  Odyssey
  Odyssey kombinerar två ådror av färg i en virveldesign, som tyder på natursten och marmormönster som finns i naturen. Påminner om en vandrande bäck genom en ojämn terräng, som ger en känsla av lugn och värme till din spabads upplevelse.

 • OnSpa Control

  Med en internetuppkoppling blir ditt spabad tillgängligt till allt som internet har att erbjuda – som att ladda ner uppgraderingar och interaktiva guider m.m.

  Med Eco-Pack är också vår Bluetooth/ WiFi modul – OnSpa tillgänglig. Om ditt spa är OnSpa – utrustat, kan du använda din telefon för att styra spabadet. Med Arctic spas smart-phone app, kan du byta filtreringsinställningar, styra massagen, stereo och ljuset. Du kan streama ljud från alla Bluetoothenheter, uppgraderingar och uppdateringar till Eco-Pack spa centralen levereras via Arctic Spas Smartphone App och din spa central kan fortsätta att växa. Och det bästa av allt, systemet har kapacitet till att kunna använda alla nya system vi utvecklar i framtiden.

  IPhone och Android appar är klara för nedladdning nu, allt du behöver att göra är att söka efter Arctic Spas i bland apparna och trycka på INSTALLERA. Självklart är appen gratis! Även om du inte har onSpa i ditt spa är systemet användbart, och du kan hitta användbar information så som bland annat användarmanualen.

  Se filmen om OnSpa Control

 • Arctic Pure vattenvård

  Arctic Pure – ett komplett system för vattenvård till ditt spabad

  PremaSpabad kan som auktoriserad återförsäljare av Arctic Spa erbjuda dig samtliga Arctic Pure vattenvårdsprodukter. Genom att använda Arctic Pure kemikalieprogram garanteras du maximal livslängd på ditt spabad, men också en bra ekonomisk produkt utan onödiga tillsatser.

  Hur går det att minska kemikalieanvändningen i ditt spabad?
  Du behöver antagligen inte 50 % av de kemikalier som kemikalietillverkarna föreslår till ditt spabad. Arctic Spas policy är att endast sälja de kemikalier du behöver för att du ska kunna njuta av rent vatten i ditt spabad. Ett exempel på hur vi försöker minimera kemikalieanvändningen är att använda ett filter som kräver minimalt med underhåll.

 • Therapy Air

  Lättare, bubbligare massage
  Luft, liksom som vatten, kan användas för terapeutisk massage. Arctic Spas erbjuder ett befintligt luftterapipaket till alla spabad för skummande skoj. Det börjar med en kraftfull luftfläkt som sprutar luft ur strålar för en mild och bubblande massage som får dig att pirra från topp till tå.

  Ditt Therapy Air system kan erbjuda komfort året om. Till skillnad från de flesta andra spabad som tar in kall luft från utsidan, tar Arctic Spas Therapy Air varmluft från det uppvärmda luftutrymmet som finns under spabadet vilket ger en varm och skön massage även i svalare väder. Under sommaren kommer användandet av ett frivilligt luftningsgaller eller Arctic Chiller tillsammans med ditt Therapy Air system att hålla vattnet uppfriskande svalt.

  Det bästa av två världar genom Therapy Air.

  Lasting Scents– alternativ till aromaterapi
  Lugna din kropp, ditt sinne, din själ

  Dofter kan positivt förändra din sinnesstämning och är en allmänt godkänd metod som naturlig terapi och passar utmärkt som förstärkning under ett terapeutiskt spabad. Varje Arctic Spa som är utrustat med Therapy Air innehåller vår Lasting Scents™ aromaterapisystem som inför välluktande lukt direkt till spabadet. Våra unika kapslar med aromaterapi frigör doft när de öppnas och kan stängas av när de inte används. Kombinationen av stimulansen från doft samt hydroterapi är kraftfull och lugnande för både kropp och själ.

  Se filmen om Therapy Air

 • Arctic Chiller

  Kyl ner din spabad när kvicksilvret stiger
  Arctic Spas är utformade för världens tuffaste klimat vilket även inkluderar ”hot spots”. Njut av uppfriskande svalt vatten även i sommarvärmen.

  Vår patenterade Arctic Spa Chiller-teknik har utvecklats för att arbeta med vårt Perimeter Free Heat isoleringssystem. Chiller kyler luften runt höljet, sänker vattentemperaturen i spabadet för att ge ett uppfriskande svalt vatten, medan Heatlock håller värmen ute och svalheten inne.

  Denna stabila enhet har inga röranslutningar, så det är lätt att lägga till alla Arctic Spabad. Kombinera Chiller med Therapy Air för en underbar avkylning.

  Svalt vatten i en spabad – vad kan vara bättre när kvicksilvret klättrar!

 • Family Light Package

  Detta belysningssystem går att göra som tillval för alla spabad i premiumserien. Ljussystemet innehåller belysta dryckeshållare, vattenfall (rope-fall) samt upplysta reglage och vred som på alla nya spabad ser ut som björntassar. Belysningssystemet erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling. Family Light Package har något för alla sinnestillstånd, välj din favoritfärg, ge ditt badvatten ett lugnande lyster eller ett livligt mönster.

 • Ultimate Lightning

  I detta belysningssystem är alla munstycken bakgrundsbelysta genom transparenta sektioner, med teknik som varken påverkar vattenflödet eller ger risk för läckor. Utöver detta lyser vackra lampetter med nedåtriktade LED-lampor upp kabinettet. Belysningssystemet erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling.

  I Ultimate Lightning ingår även hela tillvalet Family Light Package.

 • SkyFall

  SkyFall genererar och lägger en romantisk dimma över vattenytan. Utan de vanliga vattenfunktionernas ljud och plaskande ger skyfall en dramatisk men lugnande badupplevelse. SkyFall har en bakgrundsbelysning med LED-lampor som ändrar färg och är synkroniserade med dina andra belysningsskällor.

Garanti

 • Arctic Spas Premium Garanti

  Spabadets hölje ~ Livstidsgaranti
  Arctic Spas® garanterar spabadets hölje mot vattenförlust genom strukturellt fel så länge den ursprungliga kunden äger spabadet.

  Utrustning och ledningsdragning ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar spabadets elektriska komponenter ~ i synnerhet pumpen/pumparna *(vänligen se den detaljerade pumpgarantin på baksidan, under "Detaljerad pumpgaranti"). Den ursprungliga kunden garanteras mot felfunktion på grund av defekter i material och tillverkningsprocess vad gäller fabriksinstallerade Peak I och Peak II, terapiluftsystem, RossExhaustTM, Ultimate Lighting-styrning, värmare och styrsystem, under en period på fem år från leveransdagen. Denna garanti inkluderar alla delar och allt arbete på plats som krävs för att reparera spabadet.

  Övriga komponenter ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot defekter i tillverkning och material vad gäller säkringar, lampor (blå LED-lampor, northern lights), Ultimate lighting-Led-lampor, WIFI, insatser för jetmunstycken, skydd för ovansidans kontrollpanel, filterkorgar och komponenter för överloppsränna, handtag och lock till spridare, handtag och lock till luftstyrning, täcklocksklämmor av plast och kromlist, under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar endast delar som krävs för reparation. **insatser för jetmunstycken (inklusive Titanium) garanteras inte mot missfärgning, rost eller blekning.

  Höljesyta ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar för den ursprungliga kunden höljesytan mot vattenförlust på grund av materialfel, inklusive sprickor, blåsor, flagning och delaminering, under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen.

  Täcklock ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter vad gäller material och tillverkning hos Castcore-täcklocket, under en period på tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar som måste repareras. (Normalt slitage inkluderas inte i denna garanti. Vid användning av en täcklocksslyft anses skador på sömmarna vara normalt slitage)

  OnzenTM-system ~ 2 år
  Fabriksinstallerade Onzen-system med serienummer 150000 och högre kommer att ha 2 års garanti på arbete och komponenter, med undantag för elektroden. Elektroden har 30 dagars garanti mot material- och tillverkningsfel. Elektroden är en slitagedel som behöver bytas ut då och då av spaägaren, likt ett filter som behöver bytas ut. Onzen-system som har installerats i efterhand (efter att spabadet tillverkades) av auktoriserade Arctic Spa-tekniker, kommer att ha samma garanti som fabriksinstallerade system men kommer inte att omfatta arbetskomponenten. Spabad med serienummer 149999 och lägre kommer också att ha 2 års garanti på arbete och komponenter, med undantag för elektroden. Elektroden kommer att ha 1 års garanti. Återigen, Onzen-system som har installerats i efterhand, kommer att ha en garanti som endast omfattar delar och inte arbetskomponenten. Observera att Arctic Spas fabriks garantiavdelning kan behöva kontakta spaägaren direkt via e-post eller telefon för att hantera ett garantiärende. Det åligger Arctic Spa-återförsäljaren att tillhandhålla denna kontaktinformation till garantiavdelningen. Denna garanti kan bli ogiltig om spabadet används med vattensaltkoncentrationer utanför rekommenderad nivå på 1 500 till 1 800 ppm. Skador på andra spakomponenter utan koppling till Onzen-systemet, orsakade av läckande pumptätningar, täcks uttryckligen inte av denna garanti. I det här fallet täcks till exempel inte värmare, uppvärmningstunnor, jetmunstycken, ledstänger, pumptätningar och pumpmotorer. Vattenkvaliteten i spabadet och eventuella skador orsakade av obalans i vattenkemin täcks inte av denna garanti. Garantiarbeten måste utföras av en auktoriserad Arctic Spa-återförsäljare. Onzen-systemet är inte ett helautomatiskt vattenbehandlingssystem. Det är utformat för att minimera vattenunderhållet vid normal belastning och kan därför behöva ytterligare klorbehandling och balansering av vattenkemin. (Arctic Pure-varumärkets spaklorin kallas Boost). Spaägaren ansvarar för säker vattenkemi och säkra vattenförhållanden. Onzen-systemet måste användas med Arctic Pure-varumärkets saltblandning, som har utvecklats för att skydd spa-komponenterna. Spatekniker kan upptäcka om alternativa märken har använts, vilket medför att denna garanti blir ogiltig.

  Aquatremor® ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter gällande material och tillverkning hos det fabriksinstallerade Aquatremor® Bluetoothljudsystemet under tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats nödvändigt för reparation. För iPod® och vattensäkert skal gäller tillverkarens garantier. Aquatremor® Deluxe pop up-högtalare garanteras mot defekter gällande material och tillverkning under ett år.

  WetTunesTM ~1 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter gällande material och tillverkning hos det fabriksinstallerade WetTunesTM Bluetoothljudsystemet under ett år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats nödvändigt för reparation. För iPod och vattensäkert skal gäller tillverkarens garantier.

  Forever Floor ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot förruttnelse och struktursprickor hos Forever Floor® under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen.

  Detaljerad pumpgaranti
  Pumpen/pumparna garanteras mot material- och komponentfel. Pumpaxelns tätning täcks av garantin. Skada som orsakats av en förbisedd läckande pumptätning täcks inte av garantin. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, lagerstopp, felfunktion av ändhylsa, felfunktion hos startbrytare, pumphjulsfel och kondensatorfel. Det är kundens ansvar att rapportera en felaktig pumptätning innan ytterligare skada kan ske. Varje felfunktion hos en pumpkomponent som fastställs vara orsakad av defekt material kommer att ersättas enligt denna garanti. Arctic Spas förbehåller sig rätten att ersätta pumpkomponenter istället för att byta ut hela pumpenheten. Vibrationsljud som hör samman med normal pumpdrift utesluts under denna garanti.

  Prestanda
  För att erhålla service i händelse av en defekt eller felfunktion som täcks av denna begränsade garanti, meddela din Arctic Spa-återförsäljare så snart som möjligt och vidta alla rimliga åtgärder för att skydda spabadet från ytterligare skador. Efter bevis av inköp kommer Arctic Spas återförsäljare eller utvalda service-representant att korrigera defekten i enlighet med de villkor och förutsättningar som anges i denna begränsade garanti. Förgodkända krav måste åtgärdas inom 60 dagar efter förgodkännande. Alla existerande anspråk förfaller vid garantins utgång. *Vänligen observeraatt läckage vid kopplingar anses kunna åtgärdas av användaren och uttryckligen är uteslutna från den begränsade garantin. Skador som härrör från läckande kopplingar är uttryckligen uteslutna från den begränsade garantin. Ingen avgift för arbete på plats tas ut från kunden under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum eller sex år från tillverkarens avsändningsdatum, beroende på vilket som infaller först. Särskilt utrustning, ledningsdragning och höljesytor garanteras under den begränsade garantin mot felfunktioner orsakade av material- och tillverkningsfel. Resekostnader är kundens ansvar. Din begränsade garanti täcker arbete på plats till ett värde av högst $ 60 per godkänt garantifall. Service- och/eller resekostnader täcks inom de 30 första dagarna efter köp, upp till ett avstånd på högst 100 km från återförsäljaren eller den utsedda servicefirman. Om Arctic Spas fastställer att reparation av den defekt som täcks av garantin inte är möjlig förbehåller vi oss rätten att istället tillhandahålla ett ersättningsspabad till samma värde som det ursprungliga inköpspriset för det defekta spabadet. Utbyte av spabad genomförs endast efter beslut av Arctic Spas. Rimliga kostnader för bortforslande av det defekta spabadet, samt leverans och installation är kundens ansvar. Transport till närmaste Arctic Spas® distributionscentrum betalas.

  Garantiförutsättningar
  Alla garantier som tillhandahålls i detta dokument utsträcker sig enbart till den ursprunglige kunden som inköpte spabadet, om detta inköptes hos en auktoriserad Arctic spas-återförsäljare och installerades inom gränserna för det land där det ursprungligen köptes. Alla garantier i detta dokument upphör vid överföring av ägarskap för spabadet från den ursprunglige kunden. Denna garanti gäller enbart inom det serviceområde där spabadet ursprungligen installerades. Din begränsade garanti inkluderar inte resesträckor för reparationssyften eller transportkostnader för din av tillverkaren godkända återförsäljare eller servicefirmor. Alla händelser som täcks av den begränsade garantin i detta dokument måste åtgärdas av en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Arctic Spas. Garantin inkluderar inte reparations-kostnader för en ej av tillverkaren godkänd firma. För att erhålla service, måste kunden kontakta den av tillverkaren godkända återförsäljaren i sin region. I det fall ett spabad eller en komponent av detta måste återsändas till Arctic Spas distributionscentrum är alla transportkostnader kundens ansvar. I alla förekommande fall har Arctic Spas exklusivt ansvar för att bestämma orsak och typ av felfunktion hos spabadet och Arctic Spas beslut gällande detta skall vara slutgiltigt.

  Spa Boy
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter gällande material och tillverkning hos fabriksinstallerade system under 2 år från ursprungligt leveransdatum, med untandag för Spa Boy-elektroden som behöver bytas ut av användaren årligen. Denna garanti inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen. Vattenkvaliteten i spabadet och andra skador orsakade av vattenobalans täcks uttryckligen inte av denna garanti. Garantiarbeten får endast utföras av auktoriserade Arctic Spa-återförsäljare. Om ett Spa Boy-system installeras på ett Arctic Spa i efterhand, efter tillverkningen, lämnar Arctic Spas 12 månaders garanti på Spa Boy-komponenter från och med installtionsdatum, förutsatt att de har installerats av en auktoriserad Arctic Spas-tekniker och registrerats på motsvarande sätt.

  Ingen arbetsgaranti lämnas av Arctic Spas för Spa Boy-system som har installerats i efterhand. Friskrivningsklausul: Detta är inte ett automatiskt vattenbehandlingssystem. Systemet är inställt för normal spa-användning. Spaanvändaren är slutligen ansvarig för att upprätthålla goda hygieniska vattenförhållanden. Användning av annat salt än Arctic Pure Sea Salt Blend kommer att skada Spa Boy-komponenter och göra garantin ogiltig. Arctic Pure Sea Salt blend har utvecklats för att skydda Spa Boy-komponenter mot skadar och tekniker kan lätt upptäcka om alternativa saltblandningar har använts.

  Denna garanti kan bli ogiltig om spabadet används med vattensalt-koncentrationer utanför rekommenderad nivå på 2 000 till 2 500 ppm. Skador på andra spakomponenter utan koppling till Spa Boy-systemet, orsakade av läckande pumptätningar, täcks uttryckligen inte av denna garanti. I det här fallet täcks till exempel inte värmare, uppvärmningstunnor, jetmunstycken, ledstänger, pumptätningar och pumpmotorer.

  Undantag
  Alla följande garantier är ogiltiga om spabadet har utsatts för ändringar (inklusive eftermarknadstillbehör), felanvändning eller missbruk eller någon reparation av spabadet har utförts av någon annan än en av tillverkaren godkänd åter-försäljare för Arctic Spas. Ändringar inkluderar, men är inte begränsade till, byte av komponenter, ersättning av komponenter eller tillägg av komponenter utan skriftligt godkännande från Arctic Spas. Felanvändning inkluderar vårdslös hantering av spabadet, skador orsakade av felaktig och/eller icke-godkänd elektrisk ledningsdragning, att inte driva spabadet i enlighet med de anvisningar som innehålls i ägarens handbok som medföljer spabadet, inklusive felaktiga uppstartsprocedurer eller torrupphettning av spabadet, all användning av spabadet eller någon av dess komponenter i en tillämpning för vilken den inte är avsedd, och skador orsakade av felaktig kemisk balans (inklusive alla skador på spabadskomponenter orsakade av kalkavlagringar på grund av dålig vattentenkemi), is i spabadet, överhettning av spabadet eller spavattnet, skador på spabadets yta genom att oupplöst desinfektionsmedel tillåtits ligga på ytan eller om spabadet har använts i kommersiellt syfte. Täcklock för spabad är inte garanterade mot kemiska brännskador eller missfärgningar. Täcklock för spabad är inte garanterade mot vattenabsorption eller skador som härrör från vattenabsorption. Inga skador som på något sätt härrör från felaktig hantering av täcklocket för spabadet täcks av garantin. Skador som orsakats genom förflyttning av spabadet eller felaktig installation (inklusive otillräckligt förberedd eller ojämn mark) anses som missbruk och alla skador avseende material eller tillverkning av spabadets kabinett och golvet under transport eller hantering är uttryckligen uteslutna från denna begränsade garanti.

  Arctic Spas är inte ansvariga för problem med elbolag eller felaktiga elektriska installationer, skador och/eller dålig funktion på grund av hög eller låg spänning utanför driftparametrarna. Arctic Spas är inte ansvariga för programvaru- och produktuppgraderingar under spabadets livslängd.

  Arctic Spas undantar uttryckligen allt av följande från att täckas av garantin: Naturhändelser som innefattar, men inte är begränsade till skador, härrörande från åskväder, översvämning, frystemperaturer, brand och andra naturhändelser. Alla spabad som används kommersiellt. Alla felfunktioner som orsakats av felaktig användning av täcklocket eller skador på spabadets yta genom att spabadet lämnats utomhus utan att täcklocket var på plats. Den värme som skapas genom att spabadet lämnas i direkt UV-strålning utan täcklock kan orsaka problem gällande ytans akrylmaterial och kan också leda till att plastdelar deformeras, att vissa kopplingar läcker eller slutar fungera. Dessa händelser täcks inte av garantin. Spabadets täcklock måste vara på plats när spabadet inte används.

  Repor eller mikro-sprickor i spabadets hölje, vilka rapporteras dagen efter installationen, täcks inte av garantin. Mikro-sprickor definieras som ett område med små, glänsande linjer som syns i ytan på vissa termosplastiska material. Detta fenomen kan uppstå i många olika typer av plastmaterial, även om det är sällsynt. Ytorna av värmeformade akrylspabad är inte immuna mot denna möjlighet.

  Skador orsakade av ej godkända desinfektionsmedel, som triklor, syror, kalciumhypoklorit, natriumhypoklorit, peroxider, alla desinfektionskemikalier som kan förbli oupplösta på spabadets yta undantas. Alla hygiensystem eller kemikalier som används i ditt spabad måste vara godkända av Arctic Spas, eller din garanti är ogiltig.**Du hittar en lista på godkända system och kemikalier på arcticspas.com. Installation av ej tillverkargodkända saltsystem gör garantin ogiltig vad gäller pumptätningar, metalldelar, jetmunstycken etc. Skada orsakad av någon/några enheter som fästs vid eller installerats i spabadet, inklusive, men inte begränsat till, paviljonger, täcklockslyftar och cederträtillbehör, tillval eller extra komponenter som inte är fabriksinstallerade täcks inte under denna garanti. Skador eller fel orsakade av felaktig förberedning för vinterförvaring täcks inte under denna garanti. Skador på kuddar som rapporteras efter leveransdagen täcks inte av denna garanti. Kuddar måste avlägsnas från spabadet när det inte används. Onzen är det enda av tillverkaren godkända saltsytemet. Inga skador som på något sätt härrör från användning av anordningar för att ta bort täcklocket täcks av garantin. Onzen-cellen anses som en komponent som kan skötas av användaren, och utbyte av densamma är kundens ansvar.

  Friskrivningsklausuler
  Arctic Spas är inte ansvariga för förlust av spabadets användning eller andra tillfälliga eller påföljande kostnader - vilket kan inkludera men inte är begränsat till - utlägg eller skador härrörande från borttagande av ett permanent soldäck, solrum, paviljong eller annan kundanpassad anordning, krankostnader i samband med borttagning av spabadet för service eller utbyte. Arctic Spas® är inte ansvariga för kostnader härrörande från vatten, filterkassetter eller kemiska förluster. Under inga omständigheter skall Arctic Spas® eller någon av dess representanter vara ansvariga för någon personskada eller skada på någon egendom, även om skadan härrör från spabadet. Arctic Spas® garantier är begränsade till en maximal penningsumma som erhållits av Arctic Spas® i samband med försäljning av spabadet.

  Alla garantier
  Garantierna som innehålls i detta dokument är alla de garantier som Arctic Spas tillhandahåller för kunden och till den utsträckning som tillåts av lagen. Garantiregistrering (inom 30 dagar efter leverans) är kundens ansvar och är en förutsättning för garantins giltighet. (Vänligen se anvisningarna på registreringsformuläret som medföljer spabadet eller registrera på www.arcticspas.com). Denna garanti erbjuds som en extra förmån och påverkar inte dina lagenliga rättigheter. Alla garantier i detta dokument kräver att ett garantikrav framställs till Arctic Spas inom tio dagar från den tidpunkt då defekten upptäcktes och måste åtföljas av den ursprungliga kundens kvitto som bekräftar inköp av spabadet, och som visar inköpsdatum. Alla garantikrav måste framställas inom garantiperioden. Om sådan framställan och information inte tillhandahålls är alla garantier i detta dokument ogiltiga. Arctic Spas förbehåller sig rätten att reparera eller byta ut komponenter eller material efter eget val. I vissa fall kan fotografier krävas för korrekt utvärdering innan det avgörs om garantin är giltig. I det fall en kund inte kan erhålla vare sig delar eller tillfredsställande service från en av tillverkaren godkänd auktoriserad återförsäljare av Arctic Spas, skall omedelbart meddelande inges till service-avdelningen hos den representant där spabadet köptes och till Arctic Spas.

  Arctic Spas utesluter uttryckligen från garantin sprickor, blekning eller deformering av cederträ- eller FLEX-kabinettet efter leveransdagen. Alla skador härrörande från hantering av cederträ- eller FLEX-kabinettet utesluts uttryckligen från denna garanti. Denna garanti täcker inte arbete för WIFI-/Bluetooth-anslutningshjälp/-problem, initierings- och anslutningshjälp/-problem för OnSpa-appen från en smarttelefon, eller hjälp med faktisk anslutning av någon av dessa enheter.

Rekommenderade tillbehör

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter en jacuzzi eller badtunna? Vi säljer spabad för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil och Stockholm.