Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Alaskan

Funktion & komfort i familjestorlek

Beskrivning

Enkelhet har aldrig tidigare känts så här bra. Alaskan kombinerar komfort och funktion i ett enda spa i familjestorlek. Fyra hörnstolar med olika kombinationer av massagemunstycken ger en härlig variation.

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Specifikation Alaskan 20

Sittplatser
6 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
2 100 liter

Vattenjets
20 roternade jets

Antal pumpar
1 st 4 Hk

Värmare
4 kW

Utrustning
Standard

 • Total åtkomst

  Det är självklart för oss att man ska kunna lägga till önskvärda spabadskomponenter i framtiden

  Total Access ger dig möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Tycker du om att förnya din miljö ibland? Vi kan förändra ditt bad med massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden. Total Access ger dig även full åtkomst vid kontroll av ditt spa eller vid service.

  Se filmen om Total åtkomst

 • Självbärande skrov

  Garanterat att hålla en livslängd

  Kärnan i Arctic Spa designen är vårt skrov och det är unikt formgivet för att kunna hantera denna uppgift.

  Med flera lager av handrullad glasfiber tillhandahåller Arctic Spa marknadens starkaste skrov. Vi använder oss av fler lager glasfiber än någon annan i branschen, inga kostnadssparande genvägar är tillåtna, inget byggskum eller någon annan form av stöttning används.

  Resultatet är en perfekt mix av styrka och noggrannhet – och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Är det dyrare och mer arbetskrävande att bygga spabad på detta sätt? Absolut, men vi menar att detta är det bästa sättet, och det är viktigt för oss.

 • Roterande massagemunstycken

  Pulse lagerlösa massagemunstycken med gängor

  Arctic Spas patenterade roterande lagerfria Pulse massagemunstycken ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage.

  Fantastiska Massagemunstycken Ger Fantastisk Terapi
  Arctic Spas använder titan då det är motståndskraftigt och hållbart. De roterande massagemunstyckena ger en varrierad massage upplevelse beroende på dess placering. Olika storlekar av massagemunstycken varvas för att behagligt knåda musklerna för att ge en skön massage likt en behandling hos en massör. De större baden är även utrustade med en unik monsunjet som levererar kraftfull massage över hela kroppen.

  Se filmen om Roterande massagemunstycken

 • Free Heat isoleringsstystem

  Standard för alla Arctic Spas är isolerade borttagbara paneler på alla sidor av spabaden. Vår isolerings design med formgjutna serviceluckor behåller värmen och använder spillvärmen från motorerna för att värma upp badvattnet. Ta av en panel, utför servicen, och sätt tillbaks panelen. Total Access ger dig också möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Montera massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden.

  För att kunna kontrollera denna förhöjda kapacitet att ta tillvara på överflödig värme har vi möjliggjort för våra spabad att ta in data kring intern kabinettemperatur samt aktivera det innovativa systemet RossExhaust, vilket balanserar kabinett temperaturen när behovet finns.

  Isolerings principen för våra spabad är den samma som för hus. Bilden av Hus A nedan illustrerar den bästa metoden för maximal effekt och förebyggande av värmeförluster.

  Se filmen om Free Heat isoleringssystem

  Arctic Spas – Självbärande Skrov
  Som grund för Arctic Spas ingenjörskonst ligger helt enkelt marknadens starkaste kort. Vårt självbärande skrov som tillåter Arctic Spa att isolera enligt husprincipen. Flera lager av handrullad glasfiber göra att Arctic Spa har marknadens starkaste skrov. Det är en perfekt mix av styrka och noggrannhet och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Heatlock - Superior Arctic Isolering
  Ditt hus har isolerade ytterväggar, golv och tak, allt av värde stoppar ni innanför detta isolerade hölje. Arctic Spas Heatlock isolerings system design är vårt hus, taket, Castcore Mylovac locket håller värmen inne, kabinettväggar, undersidans kant och golv är kraftigt tätade med polyretanskum. Grunden och golvet, Forever Floor gjort för att vara både tätt, starkt och skyddar mot skadedjur.

  Sant frysskydd
  Vår världsberömda Arctic Insulation hindrar kabinetten från att frysa under ett strömavbrott eller vid liknande situation. Utan någon isolering mellan vattnet och kabinettet kan värmeenergi ledas åt båda håll. I våra tester går det minst 7 dagar i minus 20 grader innan fryspunkt i badet nås.

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Kabinett i cederträ

  En kabinett konstruerad för att hålla

  Skönhet, styrka och tillgänglighet är inbyggt i varje kabinett från Arctic Spas. Vi bygger varje kabinett med Kanadensisk röd ceder av möbelkvalitet. Den här produkten är enastående lämplig för vårt syfte och har en anmärkningsvärd förmåga att klara ett brett intervall av temperaturer och fuktighetsgrader, och är dessutom motståndskraftig mot skadedjur.

  I vår design är hörnen avrundade med not och spontteknik och vertikala ceder relingslister i topp och botten. Våra kabinetts stabilitet är ojämförbar. Ingen sviktning, skiftning eller förskjutning uppstår. Alla kabinett levereras med upp till åtta insatta åtkomstluckor, två på varje sida, som ger enkel service och gör det lätt att uppgradera varje del av spabadet. Kabinettets finish består av flera lager av en särskild, skyddande träbehandling.

  Se filmen om Kabinett i cederträ

 • Unik filtrering

  Fantastiskt Spavatten Med Minimalt Arbete

  Arctic Spas fortsätter att förfina vårt patenterade filtreringssystem samt utveckla nya idéer för rening. Vårt mål har alltid har varit att hålla ditt spavatten så säkert och rent som möjligt på ett så enkelt sätt som är möjligt för dig som ägare. På grund av varierande skillnader i användning (badbelastning), vattenkvalitet och andra parametrar, insåg vi att vi behövde ge spaägaren mer valfrihet. Med goda råd från en auktoriserad Arctic Spas ®-återförsäljare, får du många tekniska alternativ för hur du kan anpassa filtrering och rening.

  Arctic Spas är nu utrustade med dubbla filterkammare, vilket kan rymma många kombinationer av filtermedia.

  Silver Sentinel 1 Micron Filter
  Dessa filter fångar partiklar i filtermedia (uppemot 84 kvadrat meter i varje filter) Silver Sentinel filtret håller den högsta nivån av filtrering, och är åtkomlig och återvinningsbar. Alla Silver Sentinel filter eliminerar behovet av många rengöringsmedel och kemikalier.

  Microfiber Rescue Bag
  Dessa enkla men effektiva filter kan användas för att snabbt rensa ditt badvatten efter perioder av hög användning eller lågt underhåll. De kan sköljas och återanvändas, och är mycket prisvärda. Alltid bra att ha ett par hemma om du snabbt behöver rengöra ditt spabad.

  Mer kontroll = Renare vatten
  Alla Arctic Spas® levereras som standard med ett justerbart filtersystem som använder sig av låg hastighet på pump 1för att hantera filtreringen. Detta system kan programmeras att köras från 1 till 24 timmar.

  *Dubbla filterkammare är inte tillgängliga för modellerna Fox och Arctic Essential serien.

  Se filmen om Unik filtrering

 • Vattenpumpar

  Bättre konstruktion betyder bättre prestation

  Arctic Spas levereras som standard med våra exklusiva och europeiskt designade och tillverkade White Water Pumpar. Pumparna som även säljs separat och har en helt sluten form kyls ner externt är IP skyddade med graden 1Px5. Inom branschen betyder det den högsta motståndskraften mot fukt samt mot partikelintrång, vilket innebär de mest slitstarka motorer som finns tillgängliga på marknaden. Inte bara är våra White Water-Pumpar konstruerade för att arbeta i en varm miljö, de är skyddade mot extrem värme. Alla White Water-Pumpar är placerade ovanpå vibrationsisolerade gummifästen och naturligtvis inuti vår FreeHeat®-isolerade kabinett vilket försäkrar en tyst, problemfri drift år efter år.

  Genom att kombinera kraften och effektiviteten i White Water Pumparna, flödet genom vår betydande Reflex Torsion slangar samt vår PulseTM-massagemunstycken, levererar Arctic Spas spabad en massageupplevelse som inte går att finna någon annanstans.

  Se filmen om Vattenpumpar

 • Massageeffekt

  Bättre yta, färre problem

  Arctic Spa är först på marknaden med Reflex Torsion-slang i alla spabad. Denna specialdesignade slang monteras över styv PVC, någonting som ger en större klisteryta och bättre vattenflöde samt eliminerar läckor i slangkopplingar som orsakas av slangens rörelse. Vattnet i slangarna kan vara tungt och den här slangen kan till och med expandera för att klara påfrestningarna från rörkopplingarna.

  Slangen är genomskinlig med en färgkodad tråd av PVC som löper genom den. Detta förenklar felsökning och vattentest av spabaden i fabrik. Slangen absorberar också rörelser som en stötdämpare på en bil.

  Se filmen om Massageeffekt

 • Essential Polarlock

  Locket som skyddar ditt spabad mot väder och vind samt även innesluter värmen och ger det ett vackert utseende.

 • Standard belysning

  En LED-lampa som lyser upp badvattnet.

Tillval

 • Färgalternativ för spabad

  Arctic Spas vackra akrylfärger Dakota, Kalahari och Ponderosa Pine är populära då de för tankarna till naturen och ser likadana ut år efter år. Dessa texturerade ytor ger bättre fäste, du kan känna dig lugnare när det gäller barn eller personer med begränsad rörlighet. Dessa tre ytor används bara till Arctic Spas.

  Alla våra nuvarande akrylfärger har Bio-Lok mikrob skydd, vilket innebär att ytan saknar porer vilket skyddar den mot penetrering och tillväxt av mikroorganismer på ytan. Spabad med Bio-Lok är enkla att rengöra, hållbara och innehåller inte kemikalier mot mikrober, pesticider eller liknande tillsatsämnen.

  Dakota, Kalahari och Ponderosa Pine
  Dakota, Kalahari och Ponderosa Pine från Aristech är unika på så sätt att de har texturerade ytor. De gömmer inte bara mindre repor mycket bättre än släta ytor, utan ger också bättre fäste – vilket gör att du kan känna dig lugnare när det gäller barn eller personer med begränsad rörlighet. Dessa tre ytor används bara till Arctic Spas®.

  Mediterranean Sunset
  Denna melerade färg påminner om en solnedgång över Medelhavet. Den innehåller både varma och häftiga färgtoner. Oavsett vilket framhävs dessa kombinerade toner av varandra.

  Mayan Copper
  Inspirerad av Mörk Maya Kakao och skatter från en urtida civilisation, skapar Mayan Copper badet en känsla av djup luxuös värme. Känn rikedomen av färgerna som omsluter dig medan du tar ett avslappnande bad.

  Ocean Wave
  En skimrande kombination av havsblå och surfvit, vår Ocean Wave opal marmor färg tar med sig havet till ditt spabad. Bara slut dina ögon och hör vågorna.

  Platinum Swirl
  Tar marknadens mest populära färg till nästa nivå – lägg till häpnadsväckande utveckling och luxuös marmor för att höja skönheten av en tidlös klassiker. Bada i elegansen av klassisk marmor i den nya Platinum Swirl.

  Espresso
  Espresso kombinerar tre ådror av färg till en virveldesign som påminner om mönster och rörelse som finns i naturen - eller i en kopp med espresso. Detta inbjuder dig att koppla av och njuta av ett varmt, lyxigt ögonblick.

  Odyssey
  Odyssey kombinerar två ådror av färg i en virveldesign, som tyder på natursten och marmormönster som finns i naturen. Påminner om en vandrande bäck genom en ojämn terräng, som ger en känsla av lugn och värme till din spabads upplevelse.

 • Robust bottenplatta Forever Floor

  Att placera ditt spabad har aldrig varit enklare

  Forever Floor är ett glasfibersammansatt golv som är ogenomträngligt för fukt, ohyra och tidens gång. Allt du behöver är en fast och jämn mark, koppla till ström och fyll det med vatten och det är klart för att användas. Enklare än så här kan det inte bli. Skulle du flytta – är det lätt att ta med sitt spabad från Arctic Spas.

  Se filmen om Forever Floor

 • Arctic Pure vattenvård

  Arctic Pure – ett komplett system för vattenvård till ditt spabad

  PremaSpabad kan som auktoriserad återförsäljare av Arctic Spa erbjuda dig samtliga Arctic Pure vattenvårdsprodukter. Genom att använda Arctic Pure kemikalieprogram garanteras du maximal livslängd på ditt spabad, men också en bra ekonomisk produkt utan onödiga tillsatser.

  Hur går det att minska kemikalieanvändningen i ditt spabad?
  Du behöver antagligen inte 50 % av de kemikalier som kemikalietillverkarna föreslår till ditt spabad. Arctic Spas policy är att endast sälja de kemikalier du behöver för att du ska kunna njuta av rent vatten i ditt spabad. Ett exempel på hur vi försöker minimera kemikalieanvändningen är att använda ett filter som kräver minimalt med underhåll. Om du använder ett traditionellt pappersplätterat filter måste du rengöra det från varje till varannan vecka. Om du glömmer att rengöra det så kommer ditt vatten att bli grumligt. Vanligtvis föreslår då kemikalietillverkarna att du ska tillsätta ett klarningsmedel. Klarningsmedel innehåller oftast silikon som får partiklarna att klumpa ihop sig efter några dagar. Tyvärr kommer grumligheten snabbt tillbaka och du får tillsätta mer klarningsmedel.

  Ett bättre sätt är att använda ett Depth-filter. Det är ett engångsfilter som du slipper tvätta, det går snabbare och enklare att byta. Dessutom fångar ett Depth-filter betydligt mindre storlek på partiklar. En annan fördel är att filtret kan fånga en mycket större mängd partiklar innan det behöver bytas än ett traditionellt rengöringsbart filter. Med ett Depth-filter slipper du filterrengöring och även klarningsmedel i badet om du glömt rengöra filtret. Färre kemikalier, ingen filterrengöring men renare vatten. Perfekt!

  Sanningen om kemikaliefritt vattenunderhåll av spabad
  Tekniskt sätt att få ett helt kemikaliefritt spabad är att byta vatten efter varje bad. Med ny teknik finns det dock en möjlighet att nästan helt slippa kemikalier. Alla modeller av Arctic Spa kan utrustas med ett Onzen saltvattensystem. Onzen använder låga koncentrationer av salt för att rena vattnet. Detta automatiska system eliminerar användningen av klor- eller bromtabletter och minimerar den tid som behövs för att säkerställa ett rent spabadsvatten.

  Grundläggande vattenunderhåll för spabad
  Det finns tre grundläggande områden när det gäller vattenvård. De är (1) vattenfiltrering, (2) vattenhygien och (3) kemisk balans/pH-kontroll.
  Trots att filtren i spabadet arbetar flera timmar om dagen för att ta bort partiklar från vattnet så kan det inte ta bort bakterier och virus. Vattenhygien är spabads ägarens ansvar. Genom att regelbundet och periodiskt (dagligen om det behövs) behandla vattnet med rätt mängd bakterie- och virusdödande medel. Bakterier och virus kan snabbt föröka sig i ett vatten som har för lite desinfektionsmedel. Genom att tillsätta ett godkänt desinfektionsmedel i rätt mängd så kan inte bakterier och virus föröka sig. Du måste också tillsätta kemikalier för att uppnå rätt nivå för alkalinitet (TA), kalciumhårdhet (CH) och pH. Korrekt vattenbalans och pH minimerar igensättning av slangar och munstycken och förhindrar korrosion av metaller, förlänger spabadets livslängd och ger desinfektionsmedlet rätt förutsättningar för att effektiv rena vattnet.

  Metoder för att kontrollera ditt spavatten
  Noggrann provtagning och vattenanalys är viktigt för att bibehålla ditt spavatten med bästa kvalitet. För att följa Arctic Spas rekommendationer för vattenvård måste du ha möjlighet att bestämma:

  • Total Alkalinitet (TA)
  • Kalcium hårdhet (CH). pH
  • Fritt klor/brom

  Även om tester med vätskeformiga reagenser ger den högsta noggrannhetsgraden, är testremsor den mest bekväma metoden som används av många spabadsägare. Kom ihåg att testremsor kan påverkas av värme och fukt, vilket kan leda till felaktiga avläsningar. Mycket höga nivåer av desinfektionsmedel gör också att testremsorna blir otillförlitliga.

  Arctic Pure vattenunderhållsprogram
  Följer du Arctic Pure vattenunderhållsprogram kommer det att bespara dig mycket tid och energi och ge dig klart och rent vatten.

  Avlägsna oönskade mineraler
  Kranvatten innehåller ofta mineraler såsom kalcium, koppar, järn, mangan och natrium. Vattencirkulationen i badet kan medföra att metaller förstörs och att det blir avlagringar i slangar, munstycket och missfärgningar av badet. När vatten med hög mineralhalt (som vissa brunnsvatten) används rekommenderar vi att:

  1. Du tillsätter 100 ml Arctic Pure Kalkstabilisator per 1 000 liter vatten när du fyller ditt spabad.
  2. När vattnen avdunstar från spabadet och nytt vatten fylls på, ökar mängden upplösta mineraler. Detta kan leda till att kalciumhalten i vatten blir för högt och täpper igen värmaren i spabadet. För att förhindra detta bör du tillsätta Arctic Pure Kalkstabilisator en gång i veckan: 20 ml per 1 000 liter.

  Balansering av Total Alkalinitet (TA)

  1. Den rekommenderade Total Alkalinity (TA) för ditt spa vatten är 80-120 ppm.
  2. Total Alkalinitet är ett mått på de totala halterna av karbonater, vätekarbonater, hydroxidjoner och andra alkaliska ämnen i vattnet. TA betecknas vattnet "pH-buffert". Med andra ord är det ett mått på vattnets förmåga att motstå förändringar i pH-nivå.
  3. Om TA värdet är för lågt kommer pH-värdet variera kraftigt mellan högt och lågt. För stora variationer av pH-värdet kan leda till korrosion av metaller och avlagringar i slangar och munstycken. Ett lågt alkalinitetsvärde kan korrigeras med Arctic Pure Alkalinity Up.
  4. Om TA värdet är för högt är även pH-värdet ofta högt. För att sänka pH-värdet används Arctic Pure pH Minus.
  5. Då den totala alkaliniteten ligger inom det rekommenderade gränsvärdet, fortsätt till det slutliga steget.

  Balansering av pH-värdet

  1. Vi rekommenderar ett pH-värde som ligger mellan 7,2 - 7,6
  2. pH är ett mått på surhet och alkanitet. Värden över 7 är alkaliska; de under 7 är sura.

  Att ha rätt pH på badvattnet är extremt viktigt för att:

  • Förhindra grumlighet eller illaluktande vatten.
  • Optimera effektiviteten hos desinfektionsmedel
  • Tillhandahålla ett behagligt vatten för användaren
  • Förhindra skador på utrustningen
  1. Ett för lågt pH-värde i badvattnet kan få följande konsekvenser:
   • Verkningsgraden av desinfektionsmedlet minskar drastiskt.
   • Badvattnet kan orsaka hudirritationer.
   • Spabadsutrustningen kan få frätskador.

  Om pH-värdet är för lågt kan det ökas genom att tillsätta Arctic Pure pH Plus till spavattnet.

  1. Ett för högt pH-värde i badvattnet kan få följande konsekvenser:
   • Verkningsgraden av desinfektionsmedlet blir sämre.
   • Vattnet blir grumligt.
   • Avlagringar som skadar spabadet.

  Om pH-värdet är för högt kan det ökas genom att tillsätta Arctic Pure pH Minus till spavattnet.

  Det är viktigt att regelbundet mäta spabadets ph-värde. pH-värdet påverkas av hur ofta och hur många man badar, påfyllning av nytt vatten, användningen av olika kemikalier och vilken sorts desinfektionsmedel som används.

  Kalcium hårdhet (CH)

  1. De flesta spatillverkare rekommenderar en kalciumhårdhet (CH) på 150-200 ppm. Vi rekommenderar dock inte att du lägger kalcium i ditt spabad om ditt spa vatten är över 100 ppm.
  2. Kalciumhårdhet är ett mått på den totala mängden upplöst kalcium i vattnet. Det antas att kalcium hjälper till att justera den frätande egenskapen hos vatten. Kalcium har en tendens att ge utfällningar vid höga temperaturer och höga pH-nivåer. Varning: Utfällningarna kan det samlas på värmaren och pumpen och förkorta dess liv.
  3. All naturlig korrosivitet i vattnet kan minskas genom att hålla en något högre nivå på TA-värdet.

  Desinfektion av spa

  Desinfektionsmedel är extremt viktigt för att förhindra tillväxt och döda alger, virus och bakterier och oönskade organismer att växa i ditt spabad. Samtidigt vill du inte ha för höga halter eftersom medlen kan irritera hud, lungorna och ögonen.

  Håll alltid den rekommenderade nivån för varje typ av desinfektionsmedel. Vi rekommenderar följande Arctic Pure desinfektionsprodukter:

  • Klortabletter
  • Spa Shock
  • Klor Granulat

  Uppstart av badet

  1. Lägg klortabletter i den flytande behållaren och öppna till inställning 4.
  2. Tillsätt 4 tsk (20 gram) Arctic Pure Spa Shock per 1 000 liter vatten.
  3. Tillsätt 2-3 tsk Arctic Pure Spa Klor Granulat per 1 000 liter vatten.
  4. Kontrollera klornivån. När nivån ligger på optimal nivå, 1-3 ppm, vrid då ner inställningen på den flytande behållaren till inställning 1-2.

  Veckounderhåll av badet

  1. Lägg i klortabletter i den flytande behållaren och återställ inställningen om nödvändigt.
  2. Tillsätt 4-8 tsk (20-40 gram) Arctic Pure Spa Shock per 1 000 liter vatten.
  3. Vänta minst 1 timme och tillsätt sedan 20 ml Arctic Pure Kalkstabilisator per 1 000 liter vatten.
 • Täcklock

  Världens Finaste Spabads Lock: Castcore Mylovac

  Castcore Mylovac världens tryggaste spabadslock, är robust med ingjutna metallinlägg som gör att det klarar av flera hundra kilos belastning, du kan känna dig trygg när snön kommer eller klättrande barn. Teknologi att använda en metall/polysäck som vakuumsugs är den enda som komplett håller ute fukt från dina lockinlägg. Vackert inslaget i brunt eller grått konstläder.

  Se filmen om Täcklock

Garanti

 • Arctic Spas Essential Garanti

  Spabadets glasfiberskrov ~ 7 år
  Arctic Spas garanterar spabadets glasfiberskrov till den ursprungliga kunden från det ursprungliga leveransdatumet mot vattenförlust genom strukturellt fel i 7 år.

  Utrustning och ledningsdragning ~ 3 år delar och 1 år arbete
  Arctic Spas garanterar spabadets elektriska komponenter ~ i synnerhet pumpen/pumparna *(vänligen se den detaljerade pumpgarantin nedan), fabriksinstallerade ozonsystem, värmare (inklusive Tru-Guard -värmare) och styrsystem mot felfunktion på grund av defekter i material och tillverkningsprocess under en period av 3 år till den ursprungliga köparen från det ursprungliga leveransdatumet. Innehåller delar som är nödvändiga för att reparera. Arbetet ingår under en period av 1 år.

  Övriga komponenter ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot defekter i tillverkning och material vad gäller säkringar, lampor, insatser för jetmunstycken, dekal för kontrollpanel, kabinettmaterial, filterrör och filterkorgar, handtag och lock till vred, handtag och lock till luftvred, locksklämmor av plast och kromlist och alla andra ej angivna komponenter, under en period på 3 år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar endast delar som krävs för reparation, inte arbete.

  Höljesytan ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar höljsesytan för den ursprungliga kunden mot vattenförlust på grund av materialfel, inklusive sprickor, blåsor, flagning och delaminering, under en period på tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete som krävs för reparationen.

  Standard Täcklock ~ 1 år
  Arctic spas garanterar standard locket för Bear Essentials mot funktionsstörningar på grund av brister i material och utförande i ett år till den ursprungliga ägaren från det ursprungliga leveransdatumet. Innehåller delar som är nödvändiga för att reparera.

  Uppgraderat Mylovac Täcklock ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter vad gäller material och tillverkning hos Mylovac-locket, under en period på tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar som måste repareras. (Normalt slitage inkluderas inte i denna garanti. Vid användning av en lockslyft anses skador på sömmarna vara normalt slitage).

  Essential Ljud ~ 1 år
  Arctic Spas garanterar att det installerade ljudanläggningen mot defekter i tillverkning och material i ett år till den ursprungliga kunden från det ursprungliga leveransdatumet. Inkluderar delar och arbete på plats som behövs för reparation.

  Essential Salt ~ 2 år

  Delar - 1 års arbete

  Arctic Spas garanterar den fabriksinstallerade essential saltsystemet mot defekter i tillverkning och material för två år till den ursprungliga kunden från det ursprungliga leveransdatumet.

  Forever Floor ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot förruttnelse och struktursprickor hos Forever Floor under en period på tre år från ursprungligt leveransdatumet. Inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen. Denna garanti gäller endast om det finns en solid platta i nivå.

  Arctic Spas begränsade garanti erbjuds uteslutande till kunder vars Arctic Spa installerats av en godkänd Arctic Spas-återförsäljare. Detta gäller 3 år från återförsäljarens leveransdatum eller 4 år från ursprunglig tillverkares leveransdatum.

  Detaljerad pumpgaranti
  Pumpen/pumparna garanteras mot material- och komponentfel. Pumpaxelns tätning täcks av garantin. Skada som orsakats av en förbisedd läckande pumptätning täcks inte av garantin. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, lagerfel, felfunktion av ändhylsa, felfunktion hos startbrytare, pumphjulsfel och kondensatorfel. Det är kundens ansvar att rapportera en felaktig pumptätning innan ytterligare skada kan uppstå. Varje felfunktion hos en pumpkomponent som fastställs vara orsakad av defekt material kommer att ersättas enligt denna garanti. Arctic Spas förbehåller sig rätten att ersätta pumpkomponenter istället för att byta ut hela pumpenheten. Vibrationsljud som hör samman med normal pumpdrift utesluts under denna garanti.

  Prestanda
  För att erhålla service i händelse av en defekt eller felfunktion som täcks av denna begränsade garanti, meddela din Arctic Spa-återförsäljare så snart som möjligt och vidta alla rimliga åtgärder för att skydda spabadet från ytterligare skador. Efter bevis av inköp kommer Arctic Spas återförsäljare eller utvalda service-representant att korrigera defekten i enlighet med de villkor och förutsättningar som anges i denna begränsade garanti. Förgodkända krav måste åtgärdas inom 60 dagar efter förgodkännande. Alla existerande anspråk förfaller vid garantins utgång. *Vänligen observera att läckage vid kopplingar anses kunna åtgärdas av användaren och uttryckligen är uteslutna från den begränsade garantin.

  Skador som härrör från läckande kopplingar är uttryckligen uteslutna från den begränsade garantin. Ingen avgift för arbete på plats tas ut från kunden under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum eller sex år från tillverkarens avsändningsdatum, beroende på vilket som infaller först. Särskilt utrustning, ledningsdragning och höljesytor garanteras under den begränsade garantin mot felfunktioner orsakade av material- och tillverkningsfel. Resekostnader är kundens ansvar.

  Din begränsade garanti täcker arbete på plats till ett värde av högst $60 per godkänt garantifall. Service- och/eller resekostnader täcks inom de 30 första dagarna efter köp, upp till ett avstånd på högst 100 km från återförsäljaren eller den utsedda servicefirman. Om Arctic Spas fastställer att reparation av den defekt som täcks av garantin inte är möjlig förbehåller vi oss rätten att istället tillhandahålla ett ersättningsspabad till samma värde som det ursprungliga inköpspriset för det defekta spabadet. Utbyte av spabad genomförs endast efter beslut av Arctic Spas. Rimliga kostnader för bortforslande av det defekta spabadet, samt leverans och installation är kundens ansvar. Transport till närmaste Arctic Spas distributionscentrum betalas under garantiperioden.

  Garantiförutsättningar
  Alla garantier som tillhandahålls i detta dokument utsträcker sig enbart till den ursprunglige kunden som inköpte spabadet, om detta inköptes hos en auktoriserad Arctic spas-återförsäljare och installerades inom gränserna för det land där det ursprungligen köptes. Alla garantier i detta dokument upphör vid överföring av ägarskap för spabadet från den ursprunglige kunden. Denna garanti gäller enbart inom det serviceområde där spabadet ursprungligen installerades. Din begränsade garanti inkluderar inte resesträckor för reparationssyften eller transportkostnader för din av tillverkaren godkända återförsäljare eller servicefirmor. Alla händelser som täcks av den begränsade garantin i detta dokument måste åtgärdas av en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Arctic Spas.

  Garantin inkluderar inte reparationskostnader för en ej av tillverkaren godkänd firma. För att erhålla service, måste kunden kontakta den av tillverkaren godkända återförsäljaren i sin region. I det fall ett spabad eller en komponent av detta måste återsändas till Arctic Spas distributionscentrum är alla transportkostnader kundens ansvar. I alla förekommande fall har Arctic Spas exklusivt ansvar för att bestämma orsak och typ av felfunktion hos spabadet och Arctic Spas beslut gällande detta skall vara slutgiltigt.

  Undantag
  Alla följande garantier är ogiltiga om spabadet har utsatts för ändringar (inklusive eftermarknadstillbehör), felanvändning eller missbruk eller någon reparation av spabadet har utförts av någon annan än en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Arctic Spas. Ändringar inkluderar, men är inte begränsade till, byte av komponenter, ersättning av komponenter eller tillägg av komponenter utan skriftligt godkännande från Arctic Spas.

  Felanvändning inkluderar vårdslös hantering av spabadet, skador orsakade av felaktig och/eller icke-godkänd elektrisk ledningsdragning, att inte driva spabadet i enlighet med de anvisningar som innehålls i ägarens handbok som medföljer spabadet, inklusive felaktiga uppstartsprocedurer eller torrupphettning av spabadet, all användning av spabadet eller någon av dess komponenter i en tillämpning för vilken den inte är avsedd, och skador orsakade av felaktig kemisk balans (inklusive alla skador på spabadskomponenter orsakade av kalkavlagringar på grund av dålig vattentenkemi), is i spabadet, överhettning av spabadet eller spavattnet, skador på spabadets yta genom att oupplöst desinfektionsmedel tillåtits ligga på ytan eller om spabadet har använts i kommersiellt syfte.

  Lock för spabad är inte garanterade mot kemiska brännskador eller missfärgningar. Lock för spabad är inte garanterade mot vattenabsorption eller skador som härrör från vattenabsorption. Inga skador som på något sätt härrör från felaktig hantering av locket för spabadet täcks av garantin. Skador som orsakats genom förflyttning av spabadet eller felaktig installation (inklusive otillräckligt förberedd eller ojämn mark) anses som missbruk och alla skador avseende material eller tillverkning av spabadets kabinett och golvet under transport eller hantering är uttryckligen uteslutna från denna begränsade garanti.

  Arctic Spas är inte ansvariga för problem med elbolag eller felaktiga elektriska installationer, skador och/eller dålig funktion på grund av hög eller låg spänning utanför driftparametrarna. Arctic Spas är inte ansvariga för programvaru- och produktuppgraderingar under spabadets livslängd.

  Arctic Spas undantar uttryckligen allt av följande från att täckas av garantin: Naturhändelser som innefattar, men inte är begränsade till skador, härrörande från åskväder, översvämning, frysning, brand och andra naturhändelser. Alla spabad som används kommersiellt. Alla felfunktioner som orsakats av felaktig användning av locket eller skador på spabadets yta genom att spabadet lämnats utomhus utan att spabadslocket var på plats. Den värme som skapas genom att spabadet lämnas i direkt UV-strålning utan lock kan orsaka problem gällande ytans akrylmaterial och kan också leda till att plastdelar deformeras, att vissa kopplingar läcker eller slutar fungera. Dessa händelser täcks inte av garantin. Spabadets lock måste vara på plats när spabadet inte används.

  Repor eller mikro-sprickor i spabadets hölje, vilka rapporteras dagen efter installationen, täcks inte av garantin. Mikro-sprickor definieras som ett område med små, glänsande linjer som syns i ytan på vissa termoplastiska material. Detta fenomen kan uppstå i många olika typer av plastmaterial, även om det är sällsynt. Ytorna av värmeformade akryl spabad är inte immuna mot denna möjlighet.

  Skador orsakade av ej godkända desinfektionsmedel, som triklor, syror, kalciumhypoklorit, natriumhypoklorit, peroxider, alla desinfektionskemikalier som kan förbli oupplösta på spabadets yta undantas. Alla hygiensystem eller kemikalier som används I ditt spabad måste vara godkända av Arctic Spas, eller din garanti är ogiltig. Du hittar en lista på godkända system och kemikalier på arcticspas.com. Installation av ej tillverkargodkända saltsystem gör garantin ogiltig vad gäller pumptätningar, metalldelar, jetmunstycken etc.

  Skada orsakad av någon/några enheter som fästs vid eller installerats I spabadet, inklusive, men inte begränsat till, paviljonger, locklyftar och cederträtillbehör, tillval eller extra komponenter som inte är fabriksinstallerade täcks inte under denna garanti. Skador eller fel orsakade av felaktig förberedning för vinterförvaring täcks inte under denna garanti. Skador på kuddar som rapporteras efter leveransdagen täcks inte av denna garanti. Kuddar måste avlägsnas från spabadet när det inte används. Inga skador som på något sätt härrör från användning av anordningar för att ta bort locket täcks av garantin.

  Friskrivningsklausuler
  Arctic Spas är inte ansvariga för förlust av spabadets användning eller andra tillfälliga eller påföljande kostnader - vilket kan inkludera men inte är begränsat till - utlägg eller skador härrörande från borttagande av ett permanent soldäck, solrum, paviljong eller annan kundanpassad anordning, krankostnader i samband med borttagning av spabadet för service eller utbyte. Arctic Spas är inte ansvariga för kostnader härrörande från vatten, filterkassetter eller kemiska förluster. Under inga omständigheter skall Arctic Spas eller någon av dess representanter vara ansvariga för någon personskada eller skada på någon egendom, även om skadan härrör från spabadet. Arctic Spas garantier är begränsade till en maximal penningsumma som erhållits av Arctic Spas i samband med försäljning av spabadet.

  Alla garantier
  Garantierna som innehålls i detta dokument är alla de garantier som Arctic Spas tillhandahåller för kunden och till den utsträckning som tillåts av lagen. Garantiregistrering (inom 30 dagar efter leverans) är kundens ansvar och är en förutsättning för garantins giltighet. Denna garanti erbjuds som en extra förmån och påverkar inte dina lagenliga rättigheter. Alla garantier i detta dokument kräver att ett garantikrav framställs till Arctic Spas inom tio dagar från den tidpunkt då defekten upptäcktes och måste åtföljas av den ursprungliga kundens kvitto som bekräftar inköp av spabadet, och som visar inköpsdatum. Alla garantikrav måste framställas inom garantiperioden. Om sådan framställan och information inte tillhandahålls är alla garantier i detta dokument ogiltiga.

  Arctic Spas förbehåller sig rätten att reparera eller byta ut komponenter eller material efter eget val. I visa fall kan fotografier krävas för korrekt utvärdering innan det avgörs om garantin är giltig. I det fall en kund inte kan erhålla vare sig delar eller tillfredsställande service från en av tillverkaren godkänd auktoriserad återförsäljare av Arctic Spas, skall omedelbart meddelande inges till serviceavdelningen hos den representant där spabadet köptes och till Arctic Spas.

  Arctic Spas utesluter uttryckligen från garantin sprickor, blekning eller deformering av cederträkabinetten efter leveransdagen. Alla skador härrörande från hantering av cederträkabinetten utesluts uttryckligen från denna garanti. Denna garanti täcker inte arbete för WIFI-/Bluetooth-anslutningshjälp/-problem, initierings- och anslutningshjälp/-problem för OnSpa-appen från en smarttelefon, eller hjälp med faktisk anslutning av någon av dessa enheter.

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter en jacuzzi eller badtunna? Vi säljer spabad för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil och Stockholm.