Burton Spas Funktioner

Funktion

Välisolerad

Blanda inte ihop helt isolerad med fullt skummade spabad. Vi har spenderat många år med att få till det bästa isoleringssystemet. Vårt patenterade värmeöverföringssystem ser till att  energi du lägger på ditt spabad används för att rengöra, värma eller massera. I många fall har vi möjlighet att göra alla dessa tre saker samtidigt för optimal effektivitet.


Funktion

Spabad Genie Ozone

Spabad Genie Ozon vattenrening är standard – många spa har dyra och komplicerade ozonsystem. Vår beprövade Genie Ozon system teknik fortsätter att förvåna. Hot Tub Genie ger det bästa värdet. Mycket effektivt på att hjälpa till att minska mängden tid och pengar du spenderar på att bevara ditt badvatten – och mycket vänligare mot miljön.


Funktion

Öppen utformning

Gör att du kan röra dig fritt i hela spabadet. Öppna sittplatser maximerar utrymmet och antalet sittplatser. Ägare av Burton Spas berättar att de älskar friheten och det extra utrymme som sittplatser utan hinder ger dem.


Funktion

Rätt storlek på spabadet

När många spa ägare ser tillbaka tycker de att över 90 % av tiden finns det bara en eller två personer som använder spabadet åt gången. Ditt spa bör ha plats för fyra, men inte vara så stort att det är omöjligt för det att vara energi-effektivt. Större ”party” spa kräver större pumpar och mycket dyrare installationer. Köp ett spa som har rätt storlek för dig, inte för hela grannskapet.


Funktion

Unibody konstruktion

Ingen vill behöva fundera på om de har oönskade besökare som bor inuti deras spabad . Vår unika Unibody design gör detta praktiskt taget omöjligt, sinnesron är inbyggd. En stor mängd spabad kräver mycket dyra reparationer som härstammar från dessa odrägliga besökare. Vår unika polymer Granitt TM skal yta är extremt tålig och lätt att rengöra. Torka Enkelt av efter behov. Det granit färgade badet är resistent mot exponering för solen, har en hög temperaturbeständighet och är SUPER SLAGFAST! Praktiskt taget ogenomtränglig för vädret.


Funktion

 

Toppmatade filter

Detta gör att de är lätt åtkomliga för att enkelt & snabbt byte. Njut av en säker och hälsosam spa miljö utan krångel. Filterkorgar som automatiskt regleras efter förändringar i vattennivån för att ge bästa möjliga rengöring även om spabadet används eller inte. Fullt programmerbara filtrerings cykler bidrar till att göra vatten underhållet lättvindigt.


 
 
 
 
Funktion

Inte bara ett hållbart lock

Burton Spas använder marin vinyl, utformad för att motstå ultravioletta strålar och sys med polyestertråd för längre livslängd. Centrumkärnan är tillverkad av lätt, avsmalnande, polystyren skum förstärkt med metallkanaler för ökad hållfasthet. Det förseglas i plast för att förhindra vattenmättnad. Alla lock levereras som standard med förakningsremmar för att förhindra värmeförlust, fyra knäpp fästen och två förstärkta handtag.


Funktion

Anpassningsbar kabinett

Slutligen vill vi också berätta att du nu själv kan anpassa kabinetten på ditt spabad som du själv vill. Allt för att du skall få ett perfekt utseende på ditt spabad.