Burton - snygga runda spabad

Värdesätter du det enkla utan att tumma på alla fördelar som finns med våra spabad? Då är Burton det rätta valet för dig. Här får du ett välisolerat bad med öppen planlösning med plats för dig själv och flera vänner. Man sitter bekvämt på säten som erbjuds i olika nivåer utan några barriärer emellan som delar av och det finns platser både med och utan massage för den som så önskar.

Badet är utrustat med samma unika filtreringsteknik som våra andra mer avancerade jacuzzimodeller. Glöm arbetet som man behöver lägga ner på en vedeldad tunna. I detta spabad från Burton ställer du enkelt in temperaturen du önskar bada i med en enkel knapptryckning, du slipper hålla på och elda i timmar och badet står alltid färdigt i den temeperatur som du valt. Om du vill ha massage aktiverar du även detta enkelt med en knapptryckning. När du badat färdigt lägger man bara på locket och badet står redo för nästa gång man önskar att bada.

Polyeten skalet är extremt UV resistent och varar livet ut, man kan enkelt anpassa utsidan av badet för att smälta in sin egen hemmamiljö om man önskar. Den totala torrvikten på spabadet är bara cirka 180 kg vilket gör det mycket portabel. Även om det nästan är 214 cm i diameter, kommer detta 1050 liter stora flerpersoners spa fungera mycket ekonomiskt. En trappa i matchande utseende ingår.

BURTON SPAS FUNKTIONER