Arctic Premium

Spabad designade för Kanadas hårda vintrar
Arctic Spas spabad är utvecklade för världens tuffaste klimat och tillhör de allra bästa på marknaden. Eftersom vi producerar våra spabad i Kanada är de designade för att fungera i hårda nordliga väderförhållanden och detta garanterar dig tillförlitlighet, ekonomi och sinnesfrid, oavsett var du bor.

Teknologisk världsklass och högkvalitativ standard används för varje spabad som vi bygger
Varje Arctic Spas spabad är ett särpräglat verk. Arctic Spas kombinerar den mest avancerade tekniken för spabad med konstruktionsmetoder i världsklass. Vi erbjuder högsta tillgängliga standard vad det gäller kvalitet och konstruktion. Vår känsla för detaljer bidrar till fullständig bekvämlighet och njutning. Dessutom är varje spabad från Arctic konstruerat för att vara lätt att använda och underhålla och därmed ge dig nöje livet ut.

Spabad byggda i bästa material
Alla Arctic Spas spabad är tillverkade i Kanada. Världens bästa material används tillsammans med avancerad teknik för att klara även de tuffaste väderförhållanden. Arctic Spas spabad är byggda för att överträffa dina förväntningar, både nu och under många år framöver!