Burton spas

Vårt uppdrag är att leverera det bästa spat för en låg kostnad, att lämna så lite ett fotavtryck som möjligt bakom oss. Längs vägen har vi funnit att dessa två filosofier faktiskt går hand i hand. När vi slutade slösa slutade vi spendera.

Varje del av vår affärsfilosofi kretsar runt denna tro.

1) Kvalitetsdelar och material som håller produkterna i drift. När han har möjlighet att byta till bättre komponenter och ändå leverera stort värde till slutkonsumenter gör vi det. Vi tänker på det som kortvarig smärta för långsiktig vinning.

2) Återvinningsbart material. Använd återvinningsbara material så när den dagen kommer (om den gör det) att din enhet inte rimligen kan repareras att den kan återvinnas och användas igen som något annat. I själva verket finns det ingen materialspill i att allt material förbrukas vid framställning av delen. I händelse av att trimning krävs att material återanvänds.

3) Minska våra koldioxidutsläpp på alla möjliga sätt. Inget slösat papper utom då det krävs enligt lag.

4) Isolerade och byggda för effektivitet och för att minimera energiförbrukningen

- testad för att överstiga California Energy Commission standarder för energieffektivitet. När andra standarder dyker upp är vi beredda att möta de också.

5) Hemma-kontorspolitik. När det är möjligt uppmuntrar vi vår personal som inte jobbar med produktionen att jobba hemifrån istället för att pendla.

6) Använd endast komponenter från kända källor - ju närmare desto bättre - mindre skeppat gods och du kan förvänta dig många lokala leverantörspartners och väldigt få delar av utländska ursprung.

7) Inget trä – inget som ruttnar. Behöver vi säga mer?

8) Ingen speciell leveransutrustning krävs - denna produkt kan lastas i en lastbil, tas till sin placering, och bokstavligen rullade på plats.

9) Enkel effektiv design - servicen är lätt, det finns en on-line video för praktiskt taget allt, inget behov av att en servicetekniker behöver komma till ditt hus

10) En design för alla användare -av favoritfunktionerna från alla de modeller som vi en gång sålt har vi nu lyft till en enhet. Inga andra spabad i denna klass finns att jämföra vad det gäller storlek, djup, mängd vatten eller komfort - vad innebär detta för dig?

  • a. Inga dyra butikskostnader eftersom ett fullt utrustad butik bara behöver ett spa.
  • b. Logistik så enkel som det går.
  • c. En hög sannolikhet för att du kommer att sitta i varmt vatten snabbare än du skulle ha trott.

11) Installation - lätt att installera - lätt att flytta. Burton Spas är lätt installerat. Du behöver inte betala dyra elektriker. Detta kan enkelt spara dig tusentals kronor!!!