Arctic Spas / PremaSpabad

Företaget startades som ett familjeföretag 1985. Företagets filosofi har alltid varit att tillhandahålla produkter av hög standard och god kvalitet.

År 2004 bestämde sig grundarna för att för att ge svenska folket utomhus spabadet utan kompromisser. Efter en grundlig sammanställning av de olika spabadsmärken som erbjöds i Sverige blev valet enkelt. Kanadensiska Arctic Spas motsvarar det vi vill erbjuda våra kunder som har höga krav på kvalité, driftsäkerhet, tidlös design och vill investera i sin familj och för sin framtid. PremaSpabad® grundades.

PremaSpabad etablerade sig i Göteborgstrakten. Efterfrågan på utespabad har ständigt ökat sedan etableringen. PremaSpabad levererar spabad över hela södra Sverige och för att möta eftermarknaden på tillbehör öppnades ytterligare en butik. 2015 öppnades den välfyllda Helsingborgsbutiken i Berga området. Vår serviceavdelning servar och underhåller egna och främmande märken, där av har vi även fått utöka vår serviceavdelning för att kunna hjälpa och stötta ägare av bubbelbad. Under slutet av 2016 infann sig möjligheten att expandera hela vägen upp mot Stockholm och vidare. Invigningen av den stora utställningshallen i Brunna, Kungsängen gick av stapeln våren 2017.

PremaSpabad säljer många utebad varje år och det är lätt med en så enastående produkt. Vår support innefattar allt från spa, till placering av bad, till råd vid flytt samt vattenrening. Vi har ett ambulerande serviceteam som assisterar kunders spabad, i första hand våra egna märken.

Ägarfamiljen växte upp på en gård i ett litet samhälle på landsbygden. Där det är viktigare att hålla vad du lovat, än att vara kommersiellt framgångsrik. Vi erbjuder upp till livstids garanti eftersom vi vet att vi kan stå för det löftet och det genomsyrar hela vår verksamhetskultur.

Vi är noga med att stödja och hörsamma våra kunder, medarbetare samt även kollegor i branschen. Besök en av våra butiker eller utställningar, tala med vem som helst, det är uppenbart att vi tar våra löften på allvar samt att vi erbjuder den bästa produkten och servicen i branschen. Vi har alltid varit kända för vår produktkvalitet och våra innovationer. Vårt val av leverantör är fortfarande självklart och vi har många nöjda kunder som anser att deras bad är bäst i test och kan bekräfta att det finns inget som slår ett spabad från Arctic Spas.

“Detta är Arctic Spa”